a wiec Panie i Panowie również i ja dołączyłem do szczęśliwców po regeneracji hehe tylko że ja w związku z tym iż jestem z województwa mazowieckiego szukałem czegoś lokalnie bo auto ciągle potrzebne i cięzko było by wysyłać i czekać aż wrócą. I tak jak już wcześniej pisał kolega o regeneracji w Otwocku postanowiłem to sprawdzić i naprawę jestem pozytywnie zaskoczony regeneracja przebiegła szybko (2h) i profesjonalnie ale było troszkę kombinacji ale efekt powalający. Więc mogę z czystym sumieniem polecić Pana z Otwocka i w końcu jest ktoś kto się tym zajmuje w mazowieckim. Jak by ktoś chciał skorzystać z usług proszę o PW bądz zgodę moderatora na umieszczenia danych kontaktowych tego speca.
Również chciałbym podzielić się informacją na temat "przywracania do życia" reflektorów xenonowych w Otwocku.
Według mnie jest to miejsce godne polecenia. Usługa wykonana szybko i sprawnie a samochód cały czas miałem na oku.
Pieter, robią od ręki tylko trzeba się umówić regeneracja ze zdjeciem i montażem kosztuje coś koło 450zł ale najlepiej do nich zadzwonić i się dowiedzieć.
Ja dziś zregenerowałem swoje lampki i jestem mega zadowolony z efektu. Szukałem na allegro gościa z otwocka bo pamiętam, że kiedyś się na allegro ogłaszał i trafiłem na ogłoszenie w Pruszkowie czyli w miejscu gdzie pracuje.
Po paru godzinach, które spędziłem w pracy wnętrza lamp pięknie wyczyszczone, soczewki i odbłyśniki wymienione na zregenerowane. Wszystko w sympatycznej atmosferze.
Nie podaję namiarów do serwisu żeby nie było, że reklama (tym bardziej, że w sumie mam mało postów i nie muszę być wiarygodny). W razie czego podam na PW lub szukajcie na allegro (lokalizacja Pruszków).
Za całą operację łącznie z demontarzem lamp na samochodzie zapłaciłem 350zł.
Zobaczymy jak się oświetlenie sprawdzi, w chwili obecnej zdecydowanie polecam.
Ja też zregenerowłaem lampki w tym tygodniu u Pana Huberta,efekt porażający,teraz jest rewelacyjnie...w poniedziałek wysłałem lamki kurierem a w środe były już z powrotem u mnie...szybko i bezproblemowo...szczerze polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum