Mam na imię Marek i od 7 lat mam T22 wagon Sol 2.0 3S-FE. Super samochód i nie chce nic innego. Jak na razie tylko wymiany eksploatracyjne i jeden problem przez z którym próbuje sobie poradzić, ale o tym w innym wątku
Śledzę od kilku miesięcy to, oraz inne forum o avensisach, które pomogły mi w zakupie auta. Dzisiaj nabyłem piękny moim zdaniem egzemplarz wagonu w kolorze grafit z roku 2013. Auto sprawia naprawdę dobre wrażenie. Widzę też pojedyncze znaki zapytania, ale na odpowiedzi przyjdzie czas. Musimy się z moim nowym autem poznać, gdyż do tej pory użytkowałem... Audi A4, B5, z roku 1998. Byłem zadowolony, auto leciwe, ale niezawodne. Teraz jednak zakup był o wiele bardziej świadomy, przemyślany i zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie chcę tworzyć nowych wątków, dlatego tutaj też zapytam, które forum avków warto odwiedzać. To, czy z końcówką info, a może inne. Nie chce mi się wachlować między dwoma, a mam też nadzieję, że nie będzie problemów, które mnie do tego zmuszą.
PS: kolega Street może być mi pomocny choć wolałbym, aby nie :P ale gdybyś się nudził, daj znać na PW. Mam 2-3 pytania
Witam od wczoraj jestem nowym posiadaczem avensisa t27 1.8 benzyna,co mozecie klubowicze powiedziec o tym egzemplarzu,glownie mi chodzi jak sie sprawuja takie autka,czy bede zadowolony?Pozdrawiam Paweł
Witam co prawda jestem nowy na forum stad moje pytanie ,bo napisalem juz dwa zapytania i nie dostalem odpowiedzi,chodzi mi czy tak dlugo sie czeka na odpowiedz czy moze cos zle robie?
Jesteś nowym klubowiczem avensisklub.pl ? Przywitaj się, przedstaw poniżej w tym temacie. Napisz skąd jesteś, jakie masz auto lub będziesz miał, jak nas znalazłeś, jak Ci na imię itd.
Nie pisz tylko "Witam serdecznie" lub "Witam Panowie" itd. To są boty spamowy (userzy) których usuwamy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum