Typ: Avensis T27
Silnik: 1.8 16V VVTi benzyna
Rok: 2009
Nadwozie: Sedan
Wiek: 36 Dołączył: 16 Mar 2019 Posty: 1 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2019-03-16, 15:09
Cześć jestem Mariusz i pochodzę z Zielonej Góry. Od roku jestem szczęśliwym posiadaczem Avki T27 1.8 ze skrzynią automatyczną. Na razie jestem zachwycony
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.0 D-4D diesel
Rok: 2004
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2019-03-16, 18:26
Witam.Mam na imię Andrzej.Posiadam toyotę avensis ,silnik D4D
Mam nadzieję że z waszą pomocą będzie mi łatwiej zdiagnozować ewentualne usterki.
Pozdrawiam
Witam .
Mam na imię Daniel.
Od ponad 2 lat estem użytkownikiem Avensis T27.
Na forum pojawiłem się gdyż czas rozstać się z avką . A to że nie byłem tu wcześniej to dlatego że auto spisywał się bardzo dobrze i nie miałem takiej potrzeby.
Autko
było dla żony A teraz ma służbowe BMW. Chociaż tojotka ma juz ladne parę lat to technologicznie ani wyposarzeniwm nie odstaje od Najnowszych aut a wiele z nich deklasuje.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2019-04-14, 09:55 ]
Moja Avka też ma 200 tyś i śmiga aż miło. W moim 2 aucie audi a⁴ już 400 się zbliża i nadal jest demonem mocy.
Panowie i Panie lepiej mieć 200tyś prawdziweto przebiegu i auto zadbane od prywatnej osoby niż 100 od handlarza które już 400 przejechało i po wymianie kierownicy itp.
.
Witam wszystkich. Od wtorku jestem szczęśliwym posiadaczem Avensisa z 2015 roku. Mam nadzieję, że będzie tu wesoło. Do tej pory jeździłem Nissanem Primera z 2002roku, 1.8benzyna. Ale już naszedł czas aby wysłać Nyskę na zasłużoną emeryturę.
Jeszcze raz witam i pozdrawiam z nad naszego polskiego morza.
Jesteś nowym klubowiczem a8team.PL? Przywitaj się, przedstaw poniżej w tym temacie. Napisz skąd jesteś, jakie masz auto lub będziesz miał, jak nas znalazłeś, jak Ci na imię itd.
Nie pisz tylko "Witam serdecznie" lub "Witam Panowie" itd. To są boty spamowy (userzy) których usuwamy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum