Witam Wszystkich miłośników Toyoty
Mam na imię Bogusław jestem ze Złotoryi.
Posiadam Toyotę Avensis T25, T27 1.8
[ Dodano: 2024-08-23, 12:02 ]
Potrzebuję informacji na temat Zmiany Reflektorów Przednich w T27 na liftowe, czy ktoś już próbował tej zmiany..
obecnie przód jest już zmieniony na lift. łącznie z lampami ale podłączenie paska Led nie działa....?? (na razie)
Czy konieczne jest przerobienie instalacji do tych świateł..(ewentualnie tylko lamp-one posiadają już wewnątrz moduły)..
Potrzebuję informacji...Pozdrawiam
Swoją drogą, ciekawi mnie, jakie macie plany związane z modyfikacjami swoich aut?
Właśnie nabyłem t22 z 2003r od pierwszego właściciela… i cieszę się jak dziecko. Toya ma nalot 321 tys - oryginalny przebieg 🤨 i daje mi niesamowitą satysfakcję z jazdy. Wszystko działa i poza kilkoma śladami rudej… Toya zdrowa jak rydz
Witam Wszystkim miłośników naszych Toyek .
Waldemar z Sandomierza. Wcześniej w Corolla Club , miałem zajefajną Corolle E10 2C wagon. Poszła do Afryki. Potem miałem Toyotę Picnic 2CT, ale przyjechał murzyn z Kongo do domu i dobrze zapłacił . Obecnie od 4 lat jeżdżę Toyota Avensis T27 po 2FL z grudnia 2015r. wagon 1,8 benzynka.
Musze nadrobić zaległości życia na forum , także będę dużo czytał, kto z kim , po co i dlaczego tak drogo.
pozdrawiam Was
Waldemar
Typ: Avensis T25
Silnik: 1.8 16V VVTi benzyna
Rok: 2005
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2025-03-30, 17:41
Cześć Wam
Od około pół roku jestem posiadaczem avensis T25 z 2005 roku. Trochę już leciwy sprzęt ale zadbany i przesiadam się z Astry G więc przesiadka bardziej ze względu na komfort jazdy i bezpieczeństwo. Tak czy inaczej mam nadzieję że pomimo wieku toyota zaskoczy mnie pozytywnie swoją bezawaryjnością
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum