Ja tutaj mieszkam i wiem jak wyglada sytuacja z samochodami,nie bede czytal glupot firm robiacych jakies glupie badania bo ja tutaj kupowalem i bede kupowal
Ile tych aut "ekspercie" kupiłeś za Odrą że uważasz się za mądrzejszego od firm robiących badania itp o których wspomniałeś ? 8-)
Krzysztof83 MarcinXXX ma często kłopoty ze zrozumieniem i dlatego czepił się Schwafela :lol: a później śmieją się na zachodzie z Polaków :lol: Marcin żeby nie było - to było do Ciebie. 8-)
ja mam w ori lakierze nigdy nie bite od pierwszego wlasciciela i nic przy nim nie musze robic,jak dotad tankuje i jezdze.
Jeszcze jedno pytanie do Omnibusa :lol:
Masz piękne auto kupione od uczciwego Niemca, ori przebieg, nie bite a lampy przednie masz Depo - jak to wyjaśnisz ? Uczciwy Niemiec kupił w Polsce zamienniki i wrócił do siebie zmianić z ori na depo ??
A druga sprawa - cytat powyżej - "nic nie muszę przy nim robić" - znowu kłamiesz bo na drugim forum założyłeś temat o lampach, które Tobie popękały czyli w uja robisz forumowiczów pisząc kłamstwa i jeszcze wciskasz ludziom że jesteś mądrzejszy od innych.
Jeszcze coś ciekawego dodasz ?
Pisz pisz a ja będę weryfikował. 8-)
Krzysztof83 [Usunięty]
Wysłany: 2014-02-05, 22:01
Dobra chłopaki wydaje mi się, że wybiegamy już poza temat o nieuczciwym sprzedawcy ze Świecia.
Gdzie i jak kupić dobre auto, to nie w tym temacie, a żeby kupić dobre, to czy w Polsce, czy na zachodzie trzeba się naszukać, bo nikt za pół ceny super auta nie oddaje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum