Wysłany: 2012-01-16, 17:41 [Polecam] Serwis w Łodzi
Witam,
Czy ktoś może serwisował samochód w ASO na Brzezińskiej? Czy jest to serwis godny polecenia?
Ewentualnie jakiś inny nieautoryzowany serwis godny polecenia w Łodzi.
Typ: Avensis T25
Silnik: 1.8 16V VVTi benzyna
Rok: 2006
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2012-02-09, 12:11
Też myślałem o SIS. Ale słyszałem też opinie, że warto jechać do Zduńskiej Woli. Ceny niższe niż w łódzkich ASO, a zadowolenie pełne. Macie jakieś dobre lub złe doświadczenia z tymi serwisami? Czeka mnie przegląd przy przebiegu 120 tys. km i w sumie nie zależy mi na autoryzowanym serwisie, ale żeby był dedykowany dla Toyoty, no i solidny.
Byłem na tej Brzezińskiej ale chyba więcej tam nie pojadę...
Chciałem żeby mi zaktualizowali oprogramowanie...najpierw facet mnie ostrzegał że to ryzykowna operacja, że jeśli coś się w trakcie aktualizacji stanie to komputer będzie do wyrzucenia itd. więc zrezygnowałem z tej usługi... a następnie przy odbiorze oświadczył że serwisant dokonał aktualizacji...;) ręce opadają...
Znalazłem inny serwis http://www.obzun.pl/ , nieautoryzowany ale specjalizujący się w japończykach...w necie ma dobre opinie więc następnym razem chyba właśnie tam pojadę...
Typ: Avensis T25
Silnik: 1.8 16V VVTi benzyna
Rok: 2006
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2012-02-17, 18:34
Byłem w końcu zrobić duży przegląd (przy 120 tys. km) w SISauto. Wyłapali sami, co mi dolegało. Obsługa w porządku. Wlali mi olej mineralny twierdząc, że przy takim przebiegu jeżeli auto jeździło na mineralnym, to powinienem przy nim zostać. Więc zakładam, że kasy nie zdzierają - mogli przecież wlać lepszy czyli droższy.
Dam znać gdyby coś przeoczyli albo schrzanili. Na razie nie odradzam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum