Witam wszystkich forumowiczow bardzo serdecznie. Jeszcze nie jestem posiadaczem Toyoty, ale wiele wskazuje na to, ze nim bede. Wiele zalezy tez od informacji jakie uda mi sie od Was uzyskac na temat tego samochodu...ale to juz w innych postach
Witam wszystkich forumowiczow i posiadaczy Ave. Mam na imie Adam i od niedawna jestem posiadaczem ave t25 d4d 116KM. Mieszkam obecnie w Belgii - Antwerpen. Pozdrawiam
jeloł maj frends
mam na imie Adam, mam ADHD
przygoda z motoryzacja zaczela sie lata temu od czeskiej Jawy 50 a potem było już tylko gorzej
jeszcze przed otrzymaniem prawojazdy kupilem tipo ktore jakis czas modowalem, ty gangsta szybki ty alumka, na tyle modow na ile bylo kasy
potem przyszla fiesta dziadka, zalozylem lpg jakies tam alu i przez rok poszlo 75tys przebiegu a potem zachcialo mi sie mocy i zabawy w motoryzacje na powaznie...
kupilem zdezelowana fieste z 93 roku z silnikiem 1.8 zetec 105ps, zeswapowalem ja na 2l z mondeo (seria 136ps) praca objela hebel zawias blacharke kpl lakierke ze zmiana koloru itd, kasy utopione w brud ale ile przyjemnosci najlepsze moje osiagniecie to tytuł vicemistrza Polski na 1/4mili na zawodach w rykach w klasie 1.8-2l bla bla bla
zycie leci, starzeje sie, trza bylo przesiasc sie na cos wygodniejszego-no i stalo sie, sprzedalem fieste kupilem avensis wagona 98 rok, auto wymaga mojej ingerencji i zabiegow pielegnacyjnych ale mam nadzieje ze z wasza pomoca sobie poradze
Ja jestem młodym posiadaczem czerniutkiej Ave T25 z 2003 roku kupionej od faceta który miał na pierwsze imię tak jak ja na drugie, a na drugie tak jak ja na pierwsze Pierwszy właściciel, który wykupił auto z firmy. Miłośnika Toyoty który sobie wział nową Ave w kombi z 2011 i już jestem z nim umówiony że jak będzie ją sprzedawał to ją biorę.
Autko jak na razie idealne - żadnych zastrzeżeń i uwag. Jeździ i prowadzi się pięknie.
Silniczek 1,8 vvti benzynka przyjemny i bezproblemowy. Jak na auto, którym głównie dojeżdżam do pracy - rewelka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum