Serwus 4 ALL
Witam wszystkich użytkowników japońskiej marki
Z dużą przyjemnością dołączam do Avensis Klub Polska
(T25) 2.0 terra D4D to model mojej laleczki:)
Witam,
od kwadransa jestem posiadaczem Ave, trochę juz ma kilometrażu, odkupiona z pracy żony, pewnie trzeba będzie zainwestować w solidny przegląd, no ale z drugiej strony cena była bardzo zachęcająca a i poprzedni użytkownik nie miał ciężkiej nogi.
Może pomożecie, jako nowicjuszowi na forum i zarazem kiepsko znającemu sie na motoryzacji? Jakieś przydatne linki? Informacje ? Porady? Będę wdzięczny, pozdrawiam, Zbyszek.
Witam wszystkich posiadaczy Toyotek avensis. Jestem tu nowy. Osobiscie posiadam Ave z 2000r przed liftingiem z motorkiem 2.0 d4d. Za wszelkie porady lub pomoc techniczna bede wdzieczny, osobiscie tez postaram sie pomoc oczywiscie jezeli wiedza mi na to pozwoli
Witam wszystkich!
Mam na imię Marcin jestem z Lublina. Jeżdżę już 5 lat swoja Avką T22 2.0 TD.
Troszkę mnie intrygowała ale " uleczyłem " ją i jestem teraz szczęśliwym posiadaczem fajnego auta za bardzo rozsądne na dzień dzisiejszy pieniążki. Bardzo dobre autko choć z małymi swoimi kaprysami, ale przy odrobinie serca potrafi się odwdzięczyć przyjemnością z jazdy. Myślę że uda mi się podzielić swoimi doświadczeniami.
Pozdrawiam!
witam,
jestem z Gdyni, szukałem najpierw alfy romeo 159, później saaba 9-5. jednak rozum wziął górę nad sercem i kupiłem avkę 2.2 d4d 2006 r. pozdrawiam
Witam. Nigdy nie spodziewałem się że siądę za sterami takiego samochodu ale życie weryfikuje wszystko. Mam już 39 lat, od zawsze pasjonowałem się amerykańską motoryzacją choć na codzień śmigałem róznymi wynalazkami. Myślałem że Avensis T 25 to niestety wybór zdroworozsądkowy ale okazało się iż tak nie jest. Kupiłem samochód z 2005 roku po dość dużej stłuczce z dzikiem a na dodatek naprawiany nawet nie w garażu a gdzieś przy okazji obficie zakrapianego zlotu:))) Płacąc za niego około 20 tys mniej niż cena rynkowa liczyłem się z licznymi mankamentami ale się mile zawiodłem. Autoryzowany serwis z Gliwic za podbicie się w karcie serwisowej iż samochód w dalszym ciągu posiada gwarancję na blachę oraz doprowadzenie do go stanu perfrkcji zażyczył sobie niecałe 10 tys zł a ja (oczywiście poza poprawą garażowego lakierowania maski) zmieścilem się w kwocie 1000 zł w stacji z sieci OK SERWIS. Cieszę się z mojego nowego nabytku, ze średniego spalania 5,5 litra ON na 100 km i ze składanych lusterek (mieszkam na wsi i podpity sąsiad już kilka razy w innych samochodach naruszył mi je). Po przejechaniu 1000 km w ciągu tygodnia pomimo późniejszych awantur kupiłem swojej lubej YARIS VERSO. Tak że na śląskiej wsi niedaleko węzła A4-A1 powstał miniaturowy klub TOYOTY:)))
Pozdrawiam
duke
Ostatnio zmieniony przez duke 2011-04-13, 20:56, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum