Typ: Avensis T25
Silnik: 2.0 benzyna
Rok: 2004
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2016-08-19, 10:31
Siemanko wszystkim
Jestem Piotrek i mieszkam w Olsztynie.
Jeszcze nie jeżdżę żadnym Avensis'em ale właśnie przymierzam się do zakupu T25.
Mam nadzieję, że szybko znajdę coś dobrego
P.S. Jak niezgodne z regulaminem to usunę ale jeżeli ktoś z was ma lub zna kogoś kto ma zadbanego T25 (benzyna 1.8 lub 2.0 - sam nie wiem który wybrać) to poproszę PW.
Witam Wszystkich Klubowiczów Serdecznie
Jestem Bartek i mieszkam w Krakowie. Od niedawna jestem szczęśliwym użytkownikiem Toyoty Avensis 2.0 D-4D Wagon kolor czarna perła.
Witam serdecznie Klubowiczów .Jestem Piotr SINHEAD i jestem z Gołdapi ,od jakiegos czasu jestem posiadaczem TOYOTY AVENSIS T25 ,kombi w kolorze BLACK .
Typ: Audi
Silnik: 1.9 diesel
Rok: 1999
Nadwozie: Limuzyna
Wiek: 40 Dołączył: 26 Sie 2016 Posty: 3 Skąd: Świętiokrzyskie
Wysłany: 2016-08-26, 15:36
Wiatam wszystkich forumowiczów:-) Jeszcze nie posiadam Toyoty, ale mam nadzieje że dzięki forum dużo się dowiem i to się zmieni Pozdrawiam ze Świętokrzyskiego
Cześć.
Jestem Jacek. Jestem posiadaczem Avensis T22 1.8 VVTi. Wcześniej w pracy jeździłem T22 z 98r z silnikiem 2.0 i T25 z 2004 też 2.0 którą na stanie mam do dziś.
Niemniej o ile ze służbowymi nie było żadnych kłopotów o tyle moja dziwnie stuka ...o czym napiszę w innym temacie.
Pozdrawiam użytkowników forum
Jestem wieloletnim użytkownikiem T25 2.0 benzyna z 2005r - do niedawna był to mój służbowy samochód a teraz go odkupiłem od firmy . Teraz mogę coś do niego dokupić - na początek myślę o radiu i module GPS do śledzenia - ale to w innym wątku .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum