Dzień Dobry.
Witam Wszystkich - tych którzy zaglądają na Forum i tych , którzy nie mają czasu tego robić. Mam na imię Tadek, mieszkam na Podkarpaciu. Od stycznia br. jestem posiadaczem Avensis T-25.
Mam na imię Bartek mam 30 lat i mieszkam na wyspach.
Od 2 lat mam avke T22 2001 1,8vvti liftback wersja CDX. Zakupiłem autko za śmieszną kwotę 300 funtów. Dodatkowo dostałem karton z nowymi częściami takimi jak nowa tarcza sprzęgła, tarcze hamulcowe, klocki, filtry, olej z fakturą na 170 funtów. Powiem tak zrobiłem zakup życia. Nie spodziewałem się, że aż tak mi się spodoba to autko. Jestem absolutnie zakochany i zadowolony na 1000000%.
Właśnie zafundowałem avce full servis : nowe opony goodyear eagle 2, klocki, oleje filtry, świece itp. jak również wszelkie płyny hydrauliczne jak i hamulcowe.
Nie spodobał mi sie "dywan", który jest w bagażniku ... wygląda okropnie i wydaje mi się, że poprzedni właściciel musiał coś na niego wylać bo strasznie cuchnęło wiec usunąłem go razem z obiciem tylnej kanapy. Serwuje nowy drewniany stelaż na podłogę. Będzie klapa na koło zapasowe i na bokach mniejsze aby można było schować jakieś narzędzia czy lewarek. Na to będzie położony nowy materiał tak aby to miało ręce i nogi . Później przyjdzie czas na odnowienie felg. To chyba na tyle
Chciałem jeszcze dodać, że zanim się tutaj zarejestrowałem sporo czytałem i jak do tej pory znalazłem wszystkie odpowiedzi na dręczące mnie pytania tak więc dziękuje bardzo i pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum