Typ: Avensis T25
Silnik: 2.0 16V benzyna
Rok: 2006
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2014-05-31, 16:29
Witam. Jestem Konrad z okolic Torunia. Jeżdżę Avensis 2.0 VVT-i w sedanie z 2006 roku. To już moja druga Avensis T25. Wcześniej jeździłem modelem z 2003 roku, z motorem 1.8 VVT-i, też w sedanie. Pomiędzy wspomnianymi autami miałem krótką przygodę z Audi A6 C6, lecz nie był to udany czas. Pozdrawiam!
Witam,
Jestem Michał i od dwóch dni cieszę z Avensisa, przemieszczam się zazwyczaj po Śląsku z małymi odstępstwami. Pozdrowienia dla wszystkich klubowiczów!!!
Cześć 8-)
Mam na imię Aneta, jestem z Częstochowy
i jestem posiadaczką Avensis T-25 liftback 12.2003 r.
Mam nadzieję że mogę liczyć na wsparcie z waszej strony ?
Aktualnie czeka mnie wymiana rozrządu, przebieg 186000 km
jaki zestaw polecacie i czy trzeba wymienić pompę ?
czekam na Wasze sugestie bo dla mnie to jest czarna magia ...
jestem Jacek, aktualnie przebywam w Opolu, ale to się zawsze może zmienić. Pochodzę z okolic Radomia.
Z początkiem roku nabyłem Avensis kombi 2004r. 2.0 D-4D 116 KM.
Szukałem kompetentnego grona, od któego mogę się wiele nauczyć... trafiłem tutaj. Dobrze wybrałem?
Witam wszystkich fanów Toyoty. Mam na imię Łukasz, poruszam sie po woj. podkarpackim. Jeżdżę Avensis t25 kombi 2007. Pozdrawiam wszystkich i w końcu poczytam opinii ludzi faktycznie znających temat toyoty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum