Witam wszystkich fanów Avensis , od jakiegoś czasu sam jestem fanem i posiadaczem, dlatego tutaj się znalazłem , moja Ave to T25 sedan D4D 126KM sedan , rodzinka mi się powiększyła, więc trzeba było poszukać odpowiedniej przestrzeni zważywszy na to , że mój poprzedni wehikuł to Peugeot 206 (ale powiem wam że samochodzik dla dwojga , trojga super )
:lol:
_________________ ....a kiedy wjechałem na wzniosłość drogi, oczom mym ukazał się las......
Typ: Inne
Silnik: Inny
Rok: 2006
Nadwozie: Inne
Wysłany: 2014-01-21, 17:14
Witam
Andrzej
Nowy na avensis klub, stary z toyota klub polska
Po paru latach przerwy, powracam do toyoty - chyba
T25 2,0 D4, 2006r,
Dopiero co nabyta.
Ostatnio zmieniony przez dziejo 2014-02-06, 14:56, w całości zmieniany 1 raz
Po kilku miesiącach poszukiwań i małej zachęcie ze strony Toyota właśnie dzisiaj nabyłem Ave 2.0 w benzynie 2013. Zrobiłem pierwsze 200km i jak na razie jestem bardzo zadowolony. Średnio 6,7l/100l na trasie Katowice Łódź. Jutro test do Poznania.
Przesiadłem się z Peugeota 307 SW 2.0 HDI z 2003. Generalnie po małych modyfikacjach byłem z niego bardzo zadowolony ale zaczynam coraz więcej dokładać i nie mogę polegać na niezawodności bo zawsze było coś do zrobienia;-)
Teraz "mała" zmiana z diesel-a w turbinie na benzynę więc muszę się przestawić + 10 letni skok w technologii.
Będę wdzięczny za wszystkie cenne uwagi oraz sam się chętnie podzielę swoimi.
Witam wszystkich forumowiczów.
Nazywam się Wojtek mieszkam w Jastrzębiu-Zdroju woj.śląskie
Mam zamiar kupić Avensis serii 2 ,kombi po FL. od 2007 roku.
Myślę ,że mogę liczyć na waszą pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum