Wysłany: 2014-01-01, 21:02 Re: Jesteś nowy w klubie ? Przywitaj się
Andrzej napisał/a:
W tym temacie bardzo prosimy o krótkie przedstawienie się.
Kim jesteś, skąd jesteś, czym jeździsz, jak nas znalazłeś, itp.
Witam wszystkich klubowiczow.Mam na imie Zenek.Jezdze T25Kombi 2004 .Mieszkam w Toruniu
Serdecznie witam wszystkich.
Na imię mi Andrzej, mieszkam w Warszawie, posiadam Avensis T25 jak w profilu.
[ Dodano: 2014-01-01, 21:10 ]
Andrzej napisał/a:
W tym temacie bardzo prosimy o krótkie przedstawienie się.
Kim jesteś, skąd jesteś, czym jeździsz, jak nas znalazłeś, itp.
Serdecznie witam wszystkich.
Na imię mi Andrzej, mieszkam w Warszawie, posiadam Avensis T25 jak w profilu.
Witaj na forum !!!!!!!!!!!!!!!!
Jak miło Ciebie przywitać 8-)
Czuj się jak u siebie w domu bo chyba jeszcze nie wiesz że i na tym forum i na tym z którego WŁAŚNIE WYLECIAŁEŚ są praktycznie ci sami userzy.
Tak więc powodzenia
Spioch jestes tez tutaj,ty chyba tylko przy kompie siedzisz,nie masz nic innego do roboty
Śpioch [Usunięty]
Wysłany: 2014-01-12, 21:04
MarcinXXX napisał/a:
Śpioch napisał/a:
MarcinXXX napisał/a:
Czesc jestem marcin i jezdze t25 2.0 vvt i
Witaj na forum !!!!!!!!!!!!!!!!
Jak miło Ciebie przywitać 8-)
Czuj się jak u siebie w domu bo chyba jeszcze nie wiesz że i na tym forum i na tym z którego WŁAŚNIE WYLECIAŁEŚ są praktycznie ci sami userzy.
Tak więc powodzenia
Spioch jestes tez tutaj,ty chyba tylko przy kompie siedzisz,nie masz nic innego do roboty
Za tobą pójdę wszędzie i będę informował jaki internetowy trol z ciebie. Kiedy zaczniesz się rozpisywać jakie to zayebiste jest bmw ? Bo posty bez sensu widzę już klepiesz. 8-)
Jest to mój pierwszy post na tym forum więc postanowiłem się przywitać.
Nazywam się Maciek, jestem z Łodzi. Posiadacz Toyoty Avensis T25 2.0 VVT-i w wersji Wagon oraz Fiata Stilo 3D 1.8. Na co dzień prowadzę firmę Auto Detailingową.
Pozdrawiam wszystkich kierowców Avensisa,
Błaszczu
Typ: Audi
Silnik: 1.9 diesel
Rok: 2004
Nadwozie: Avant
Wysłany: 2014-01-17, 09:22
Witam wszystkich. Mam ma imie Marek. Jestem z Sosnowca. Po zniszczeniu mojego Audi A4 B6 przez sprawce wypadku jestem zmuszony szukać auta. I stawiam na Toyote Avensis III T27 1.8 lub 2.0. Zarejestrowałem się u Was koledzy by posiąść przydatną wiedzę przed zakupem. Pozdrawiam
Witam wszystkich,
Jestem Artur.
Nie posiadam jeszcze Toyotki ale decyzja zapadła - będzie T25 jak tylko znajdę odpowiednią dla moich potrzeb (i możliwości )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum