Typ: Avensis T25
Silnik: 1.8 16V VVTi benzyna
Rok: 2007
Nadwozie: Sedan Pomógł: 2 razy Wiek: 45 Dołączył: 25 Paź 2012 Posty: 30 Skąd: Kraków
Wysłany: 2012-10-25, 09:41
Witam,
Jestem Rafał z Krakowa, posiadam T25 w sedanie z 2007 roku z chyba najczęściej wybieranym silniczkiem 1.8 VVTi.
Jako drugie autko posiadam Renault Safrane z 1998 roku z dieselkiem pod maską.
Od początku istnienia klubu Safrane (safrane.pl) jestem klubowiczem, a od kilku lat moderatorem.
Dość długo szukałem godnego następny Safrane - chodzi o przestrzeń i komfort jazdy i mimo, że Toyoty w ogóle nie brałem pod uwagę, całkowitym przypadkiem trafiłem na Avensis, która zaspokoiła moje wymagania.
Szukałem wersji z tempomatem i w ksenonie (takie posiadam w Safrane), ale trafił się ten egzemplarz kupiony w polskim salonie, od pierwszego właściciela, absolutnie bezwypadkowy, bardzo zadbany i z przebiegiem 80232 km potwierdzonym w serwisie.
Jak na razie jest super. Jak przerejestruję i pogoda pozwoli, pokuszę się o zdjęcia.
_________________ Pozdrawiam
Rufus
Jeśli moja wypowiedź okazała się pomocna, kliknij POMÓGŁ - to nic nie kosztuje
Witam Wszystkich. (Maj name Mariusz ) 8-)
Jestem z wawy ,śmigam ave t25 1,8VVTi z 2003 r.to moja druga avesis pierwsza mnie nie rozczarowała .
Do usłyszenia na forach
Wysłany: 2012-10-26, 22:03 Re: Jesteś nowy w klubie ? Przywitaj się
Witam serdecznie,
mam na imieAnia,mieszkam obecnie w Anglii i jezdze T22.Znalazlam Wasza stronke calkierm przypadkowo a mianowicie poszukiwalam czesci do swojego autka.czy sa tu klubowiczki?
Czesc Panie i Panowie ( bo jak myślę, że nie tylko Panowie tu zaglądają). Witam serdecznie ze stolicy. Mam na imię Tomek. Od tygodnia jestem właścicielem Avki T25 liftback 2003 green. Na razie kłopotów nie sprawia więc tylko się przywitam i rozejrzę po forum. Mam nadzieję że wybaczycie jeśli bym narobił jakiegoś zamieszania (początki są zawsze trudne)
Pozdrawiam serdecznie
[ Dodano: 2012-10-26, 22:56 ]
witam Aniu. A jednak są też i kobietki
_________________ Mercedes-Benz 420 SEC 1986
Toyota Avensis 2,0 VVTi Liftback 2003
Honda CBR 1100 XX Superblackbird 2006
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum