Od roku jeżdze avensis T25 i przyznam że dopiero teraz się do niej przekonuję, ze względu na niemiłą przygodę: zaraz po zakupie nawalił rozrusznik i alternator. Jednego dnia i to w dodatku gdy byłem 300km od domu! Po naprawie śmiga bezawaryjnie do dziś, więc mam nadzieję że to tylko był przypadek i że teraz będzie śmigać bezproblemowo kilka następnych lat.
_________________ “Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców”
Typ: Avensis T25
Silnik: 1.8 16V VVTi benzyna
Rok: 2005
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2012-09-26, 12:27
Witam wszystkich...
Mam na imię Jacek i od miesiąca jestem posiadaczem T25-2005 r, SOL. Wcześniej tylko francuzy a teraz piękna AVA... mam nadzieję że jak najdłużej...
Typ: Audi
Silnik: Inny
Rok: 2016
Nadwozie: Inne Pomógł: 4 razy Wiek: 53 Dołączył: 28 Wrz 2012 Posty: 134 Skąd: wrocław/sobótka
Wysłany: 2012-09-28, 18:56
witam wszystkich może niektórzy mnie znają z forum avensis,nie posiadam toyoty, ale je naprawiam i lubie pomagać w ciężkich tematach, chętnie dziele się doświadczeniem wyniesionym z aso bielany wr(5-lat) , od niedawna mam swój warzsztat koło sobotki,gdzie staram sie naprawiać toyoty do dyspozycji równiwż diagnosta z 7 letnim doświadczeniem z tego samego asso pozdrawiam sebastian
Witam wszystkich. Dzis nabylem Avensis 2.2 w wersji TR 2008 bo mialem juz dosc kaprysow mojej 5 Bmki . Nie wiem czy dobry wybor bo do dzis nie wiem czym rozni sie T2 T3 T4 od TR. Ma wiele bajerow i duzo elektroniki... chyba w przyszlosci szykuja sie klopoty
SEPTEMBER 2008 TOYOTA AVENSIS 2.2 D4D TR,FACELIFT MODEL,JUST HAD MAJOR SERVICE 500 MILES AGO WITH A FULL AND COMPREHENSIVE TOYOTA SERVICE HISTORY 9 STAMPS ALL WITH SAME TOYOTA DEALERSHIP!HIGH SPEC TR MODEL WITH;LARGE SCREEN SAT NAV,DUAL CLIMATE CONTROL,CRUISE CONTROL,TRACTION CONTROL,MULTIFUNCTION STEERING WHEEL,FULL ELECTRICS,REMOTE CENTRAL LOCKING WITH 3 KEYS,ON BOARD COMPUTER,ALLOYS WITH NEW TYRES FITTED 2000 MILES AGO,CENTRE ARMREST,PHONE KIT,FRONT FOGS,6 DISC CD ETC,
Witam wszystkich,
Mam na imię Filip, mieszkam w Markach k/Warszawy. Właśnie w sobotę zakupiłem moją pierwszą Toyotkę T25 Wagon 2.2 D4D. Narazie jestem zachwycony Pozdrawiam
na poczatku tego roku jezdzilem jeszcze fiesta (rocznik 2011), planowalismy z rodzina wyjazd do Wloch....samochodem...fiesta..w trójkę....tydzien przed wyjazdem znajomi przez przypadek dali nam znac, ze zamowili nowy samochod i sprzedaja stary..fajna avke 2.2 150KM diesel kombi.daj dobra cene. w ciagu jednego dnia bylem juz wlascicielem t25...to bylo w kwietniu...dzisiaj podpisalem wszystkie papiery w salonie toyoty i w przyszlym tygodniu odbieram t27 2.2 150km sol+nav 2011 i zostawiam w rozliczeniu t25.
powiem szczerze..decyzja o kupnie t25 byla najlepsza jakie podjalem.swietnie sie nia jezdzi i mam nadzieje, ze t27 mnie nie zawiedzie..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum