Witajecie!
Jestem Piotrek z Warszawy.
Posiadam t25 d4d, która okazała się bardziej awaryjna od poprzedniego mojego autka forda focusa, a miało byc tak pięknie
Pozdrowienia
Typ: Avensis T27
Silnik: 2.0 D-4D diesel
Rok: 2009
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2012-08-18, 12:53
Witam!
Na imię mam Zdzisław i jestem szczęśliwym posiadaczem Ave T27. Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że doświadczenie wasze pomoże mi w rozwiązywaniu problemów związanych z eksploatowaniem nowego choć już używanego auta.
Niedawno kupiłem sobie Toyotke Avensis 2.0 z 2005r (benzynka oczywiście)
Jestem z woj. zachodniopomorskiego (Białogard)
Jeśli jest ktoś z moich okolic to proszę o kontakt (mam pare pytań co do Toyoty - a spotkanie twarza w twarz to co innego jak pisanie na forum :-)
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Typ: Audi
Silnik: 1.9 diesel
Rok: 2002
Nadwozie: Hatchback
Wysłany: 2012-08-23, 19:22
Witam serdecznie wszystkich kierowników i wszystkie kierowniczki
Mam nadzieje że poznam tu wiele interesujących osób i uzyskam niezbedne informacje co do mam nadzieje przyszłej toyoty
Witam wszystkich forumowiczów, mam na imię Marek, mieszkam w Iławie (Warmia- Mazury) i od prawie 3 lat jestem właścicielem T-25 2.2 D-Cat (rocznik 2007).
Na stronkę trafiłem dzięki wyszukiwarce.
Pozdawiam.
Witam wszystkich nazywam się Wojtek mieszkam w Zakopanem Toyote posiadam od 4 miesięcy. Jest to T-25 2.0D4D. Trafiłem tu po przygodach związanych z wymianą rozrządu przez fuszermana
Typ: Inne
Silnik: Inny
Nadwozie: Inne
Wysłany: 2012-08-27, 17:46
Witam wszystkich
Nazywam sie Piotrek , mieszkam w północnej Szkocji .Avki jeszcze nie posiadam ale mam jedną na oku i dlatego tutaj jestem . Przysłał Mnie do Was dziadek Google
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum