Jestem Daniel mieszkam w Bergen ( Norwegia ) i od kilku dni jestem nowym posiadaczem toyotki avensis z 2000r. Wpadlem do was bo mysle ze tu znajde ludzi z ktorymi bede sie rozumiec i zaspokoje swoje potrzeby na wiedze na temat avek )
Typ: Inne
Silnik: Inny
Rok: 3003
Nadwozie: Inne
Wysłany: 2012-07-28, 08:42
Witam wszystkich posiadaczy i sympatyków Toyoty. Na imię mam Andrzej,pochodzę z Lubska (lubuskie) i od kiedy pamiętam,Toyota jest moim króliczkiem którego gonię. Nigdy nie mogłem złapać,bo albo pieniędzy nie było albo nie było wystarczająco dużo pieniędzy
W przyszłym roku będę zmieniał mojego poczciwego Mondka i mam nadzieję,że w końcu moja wymarzona Toyota zaparkuje w moim garażu. Tym czasem zabieram się za lekturę forum,bo w tych toyocianych dieslach już się pogubiłem
Mam na imię Andrzej, jestem ze Śląska. Posiadam Avensisa z 2009 roku (benzyna 1,8), wcześniej miałem kilka innych samochodów, ale Avensis to inna bajka.
Typ: Inne
Silnik: 1.9 diesel
Rok: 2004
Nadwozie: Wagon
Wysłany: 2012-08-08, 07:43
Dzień dobry wszystkim,
mam na imię Łukasz, jestem z Bielska-Białej i obecnie jeżdżę Sceniciem II którego planuję zamienić na Avensisa T25 1.8
znalazłem się na forum dzięki opinii znajomego mechanika o niezawodności tego modelu
co zapewne klubowicze potwierdzą przed zakupem
Witam
Nazywam sie Artur mieszkam w Bochum(Niemcy) ogolnie pochodze z Wroclawia.
Niemam jeszcze Avensis T25 w Kombi ale zamierzam ja kupic. Narazie mam rozbita Skode Superb 1.8T AWT. Jak sie tu znalazlem ? Po dlugim zastanawianiu sie z zona jakie auto nastepne kupimy zdecydowalismy sie na Avensis. A ze lubie troszke sam pogrzebac przy aucie niz odrazu ze wszystkim do mechanika jezdzic trafilem przez magiczne google na to Forum
Witam serdecznie wszystkich fanów oraz posiadaczy avensis.
Mam na imię Marek jestem z Grabowa nad Pilicą i śmigam toyką T22 z silniczkiem 1.6 16V VVT-i w sedanie.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum