Mam na imię Maciek. Od dwóch tygodni posiadam Avensis 1.8 TX-3 (T25) Hatchback. Mam nadzieję, że te forum odpowie na wiele moich pytań które wynikaja z użytkowania auta
Pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich
Damian, śmigam Avensis t25 jak w profilu.
Jestem z Lublina i liczę na tak samo dobrze spędzony czas na forum, jak i w samochodzie
Pozdrowienia!
Wysłany: 2012-03-16, 12:08 Witam wszystkich Avekowiczów
Jestem kolejnym posiadaczem Ave. Wcześniej t22 teraz t25 najlepsze nie zawodne ale poki co w warsztacie bo poprzedni właściciel nie dbał o ta pieknośc. Liczę na wsparcie i pomoc odnośnie informacje dotyczacej naszych cudeniek.pozdrawiam Mielec
Witam. Nazywam się Artur. Od dwóch tygodni posiadam Toyke Avensis II (2.0 d4d 116 Km)z 2003r. sedan, nie mam pojęcia jaka to wersja-w środku jest wszystko prócz nawigacji.
Jest to mój pierwszy diesel. Co wyjdzie z tego romansu, czas pokaże.
Pisząc tego posta jestem jeszcze wyznawcą silników benzynowych w układzie V, oczywiście japońskiej produkcji. Do Toyoty przesiadłem się z Mazdy Xedos 6 2.0 V6. (moim zdaniem najlepsze auto w swojej klasie w latach kiedy była produkowana oczywiście).
Mam jednak nadzieję, że dzieki Avensis zmienię wiarę i pokocham diesel'a. Nawed 116 konnego:)
pozdrawiam.
Witam Wszystkich!
Nazywam się Piotrek - jestem właścicielem avensis od ponad roku.
Jestem z Opolszczyzny
Pozdrawiam
_________________ Nowicjusz
FRENO hamulce [Usunięty]
Wysłany: 2012-03-22, 10:39
Witam.
Nie mam Avensisa, ale mniejszą Toyotę
"Siedzę w hamulcach", więc jakby trzeba było coś w dobrej cenie ( lub nawet tylko doradzić) to piszcie.
Tu kilka słów o nas.
Pozdr.
Tomek z Freno
Typ: Avensis T27
Silnik: 2.0 benzyna
Rok: 2011
Nadwozie: Limuzyna
Wysłany: 2012-03-22, 11:07
Witam wszystkich fanów Toyoty Avensis. Kupiłem Toyotę Avensis T27 2.0
Chciałem założyć magnetyzery paliwa i powietrza ale mam mały problem- nie wiem w którym miejscu je założyć. może ktoś wie i podpowie. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów. Marek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum