Trafilem tu troche z musu. Mialem juz kiedys Avensis (1998), ktora bardzo lubilem. Avensis zostala zastapiona przez Toyote Previe I a ta z kolei po 4 latach bezproblemowej jazdy miala zostac zastapiona Outbackiem ale wszystko wskazuje na to iz znow bede kupowal Avensis.
Mam nadzieje, ze pomozecie znalezc mi moje "wychuchane" auto
Witam
Jestem z Gdyni. Od przyszłej soboty właściciel Avenis 2,2 d4d wagon z 2006 roku
Pozdrawiam klubowiczów.
_________________ Cezar35
chiken [Usunięty]
Wysłany: 2012-03-04, 20:03
Witam,
jestem Artur, Avensis'a T25 nie posiadam, ale nim jeżdzę . A teraz na poważnie, ojciec mój posiada T25 z 2003 a że często ma pytania związane z autem, postanowiłem założyć u was konto w nadziei że wszelkie jego wątpliwości zostaną rozwiane .
Forum już raz mi pomogło przy czyszczeniu klimy z grzyba ( wielkie dzięki opis był naprawdę świetny ).
Witam wszystkich forumowiczów...
Nazywam się Bartek posiadam AVENSIS WAGON T22 silnik 1.8 7a-fe o mocy 110KM w wersji SOL... Jestem z pomorza. Przyszedłem do Was z konkurencyjnego forum avensis . info gdyż mam cichą nadzieję, że nie ma tutaj rozpieszczonych dzieciaków, którzy potrafią się tylko przechwalać i być uszczypliwymi.
Pozdrawiam serdecznie...
Typ: Avensis T25
Silnik: 1.8 16V VVTi benzyna
Rok: 2006
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2012-03-09, 12:12
Witam
Mam zamiar przymierzyć się do zakupu Avensis T25, po lifcie najlepiej liftback 1,8..ale nie ma takich wiele.. więc moze kombi....mam nadzieję, że znajdę pomocne opinie i rady.
Witam wszystkich. Jestem nowym posiadaczem Toyoty Avensis kombi D-4D kombi z 2008 roku i myślę, że znajdę tu odpowiedzi na interesujące mnie pytania na temat tego samochodu. Jestem z okolic Krakowa. Na razie jestem z samochodu bardzo zadowolony i myślę, że tak właśnie zostanie bardzo długo.
Pozdrawiam.
Mateo [Usunięty]
Wysłany: 2012-03-09, 17:45
Witam mam na imię Mateusz pochodzę z Warszawy. Niedawno kupiłem swojego pierwszego Avensisa który niedługo pójdzie na taryfę. Zawsze miałem BMki, ale sytuacja mnie zmusiła do Toyoty. Mam nadzieje ze będzie się dobrze spisywała. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum