Dla maniaków dodawania zdjęć do postów, dodałem nową funkcję.
Pisząc post, na dole okna z tekstem który wpisujecie, pojawia sie odnośnik "kliknij aby dodać zdjęcie"
W ten sposób w szybki i prosty sposób hostowane jest zdjęcie na fotosik.pl i automatycznie wskakuje Wam kod do miniaturki.
W tym temacie możecie potestować. Napisz nowy post, znajdź odnośnik "kliknij aby dodać zdjęcie" i dodaj jakieś z dysku.
Pamiętajcie, aby ważne zdjęcia i obrazki typu schematy, porady, to co jest badzo cenne dodawać jako załącznik na forum. Wówczas mamy pewność, że nie zniknie to nam. Wszelkie mniej wazne obrazki dodawajcie tak jak wyżej opisałem.
Dodając zdjęcie jako załącznik na forum - jest ono na naszym serwerze. ( szanujmy miejsce na nim )
Dodając zdjęcie za pomocą odnosnika o którym wyżej pisałem, jest ono utrzymywane na serwerze nie naszym ( fotosik.pl )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum