co prawda w tej chwili nie mam przyjemności jeździć Avensis (tymczasowo korzystam z A6 z Ingolstadt), ale mam nadzieję, że nadejdzie taki dzień, kiedy znowu zasiądę za kierownicą Toyki, bo Avensis, którą miałem od czerwca '06 do września '07 [autko służbowe], to było najlepsze auto
Pozdrawiam,
_________________ Była Avensis...
Mam nadzieję, że jeszcze będzie...
Jesteś nowym klubowiczem avensisklub.pl ? Przywitaj się, przedstaw poniżej w tym temacie. Napisz skąd jesteś, jakie masz auto lub będziesz miał, jak nas znalazłeś, jak Ci na imię itd.
Nie pisz tylko "Witam serdecznie" lub "Witam Panowie" itd. To są boty spamowy (userzy) których usuwamy.
Witajcie Mam na imię Antek. Jeżdżę sedanem TD z 1998 roku. Miszkam i pracuję w Świdnicy (Dolny Śląsk) Autko mam jak widzicie stare, stareńkie, ale już teraz wiem, że nastepnym moim samochodem też będzie Toyota i też Avensis Pozdrawiam wszystkich
Cześć Antek. Nie takie stareńkie. Do niedawna miałem Passata B5 1997r i autko trzymało się dobrze. Avensis jest zdecydowanie lepiej wykonana niż Passek B5, więc nie jest źle.
Bywaj tu często i gęsto.
_________________ Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Avensisklub.PL.
Ceść Andrzeju Wiesz - 11 lat, to sporo jednak no i 250 tysiów przejechało, ale... póki co nic nie skrzypi, nic nie trzeszczy, wymieniłem w nim tylko elementy eksploatacyjne... A, ze z zawodu jestem jakościowcem i to w branży motoryzacyjnej, uważam to za bardzo duży sukces, Toyoty, ze dopracowała tak produkcję tych aut. Naprawde jestem zachwycony i kultura pracy starego w końcu diesla i samym zachowaniem auta w trakcie eksploatacji Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum