Wysłany: 2025-03-13, 19:46 Klubowicze Avensis Klub Polska
Cześć przyjaciele, Klubowicze AvensisKlub.PL.
Mam do Was wielką prośbę o pomoc, oto moja historia ze zdrowiem...
Miałem pęknięty tętniak mózgu. Dobrze że żyje i udało się. To był nagły silny ból głowy. Zadzwoniłem na pogotowie, przyjechała karetka (bez komentarza, przeczytaj proszę - cała moja historia), dalej szpital, operacja, afazja i po tym nieznana padaczka stąd jestem niepełnosprawny i mam (również bez komentarza) rentę.
Po 3 latach skończyła się moja renta. Dostałem pismo więc poleciałem na wizytę lekarza, wziąłem wszystkie dokumenty. Lekarz przeczytał i napisał mi zaświadczenie OL-9 dalej poleciałem do ZUSu. Teraz czekam na komisje aby podpisali i wysłali mi za ok 2 miesiące. Brakuje mi pieniędzy, nie starcza mi do pierwszego bez tej renty, muszę kupować leki a mam ich sporo, nie będę już pisał z przelewem telefonu itd, itd.
Stąd proszę Was, naprawdę proszę z "cegiełką", "co łaska". Będę bardzo więdzny.
Oczywiście mój nr. konta.
mBanku: 36114020040000340257473797
Ewentualnie z paypal.com email djdr1@o2.pl
Ps: Moje zdjęcia, cała moja historia ze zdrowiem.
Kliknijcie tutaj, przeczytajcie, popatrzcie: https://avensisklub.pl/pomagam/
Z góry wielkie dzięki.
Pozdrawiam.
Andrzej / administrator.
_________________ Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Avensisklub.PL.
Konrad K.
Kogoot500.
Tomasz M.
Marek K.
przemoO23
Artur Ch.
Sebastian W.
Tomasz W.
PIK333.
FRANKOO.
Maciej R.
Rafał Ch.
Rafał S.
SPIETYQ.
Dawid M.
Dorota G.
RAW
Eliza M.
Tragbier.
R420
Elektroity
(...)
Ps: Jeśli ktoś jeszcze mógłby... będę wdzięczny! To są przysięgam, jak Boga kocham oryginalne imiona, userzy którzy pomogli mi.
Pozdrawiam.
Andrzej.
_________________ Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Avensisklub.PL.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum