Właśnie chciałem zrobić telefonem ale... coś nie chciał zrobić mi zdjęcia wali mi się coś ten telefon;/
Co do dostania się do EGR... jest trochę zdejmowania i kluczy ale.. jak go zdjąłem miał malutki nalot( czyszczony był sprężonym powietrzem i jakimś preparatem) do kolektora sie nie dobierałem, po czyszczeniu auto nie puści dyma nawet jak ciągnę je do 4 tysi
_________________ TOYOTA AVENSIS POCZUCIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI
HUGOBERG [Usunięty]
Wysłany: 2010-09-02, 18:41
Szkoda,ze sie wczesniej nei zalogowalem do Was to dalbym wam zdjecia krok po kroku jak sie rozkreca EGR.Prosta sprawa.Ale kolektor to juz ciut wiecej kombinacji;)Zalezy,ktory...
Kolektor ssący rzecz jasna, bo wydechowego nie ma co zaczepiac
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
Krzysztof83 [Usunięty]
Wysłany: 2010-09-05, 21:15
Ja w sobotę założyłem sobie nielegalnie XENONY!
Może bym tego nie robił, ale miałem światła jak świeczki
Regeneracja lamp od 150PLN za sztukę, a zestaw, który kupiłem na allegro 340PLN!
Był to zestaw Bi-Xenonów HID zamkniętych w oryginalnych soczewkach i z fajnym świecącym na biało ringiem do okoła soczewki.
Trochę roboty z demontażem zderzaka, lamp i ich rozklejeniem, montaż soczewek też nie był prosty, kilka przeróbek starego gniazda.
Regulacja na stacji diagnostycznej 14 PLN
ALE NAPRAWDĘ WARTO!!! JA WRESZCIE WIDZĘ ... I TO JAK..!
Krzysztof83, dawaj jakies zdjęcia jak to wygląda po zmroku. Bo jak ciekawei to może i ja coś do moich Xenków dołoże
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
HUGOBERG [Usunięty]
Wysłany: 2010-09-06, 19:26
To ja w swoim zalozylem zregenerowane xenony,ktory oczywiscie zrobil pan Hubert.KOSMOS panowie :lol: W zyciu takiego swiatla czystego nei widzialem w tym aucie.Juz sie balem,ze nigdy nei uda mi sie tych przekletych lamp doprowadzic do jakiegos sesnownego swiecenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum