Typ: Inne
Silnik: 1.6 16V benzyna
Rok: 2020
Nadwozie: Inne Pomógł: 37 razy Wiek: 53 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 408 Skąd: dd
Wysłany: 2010-03-31, 20:45
full tank, kichnięcie w oponki, sprawdzenie poziomu wszystkich płynów ustrojowych, umycie okien z obu stron szyby, porządki w budzie - jutro wycieczka na trasie Olsztyn - Rzeszów /ponad 500 km/ to się jeszcze "przedmucha" przewody po krążeniu tylko po mieście przez ostatnie kilka tygodni
Typ: Inne
Silnik: 1.6 16V benzyna
Rok: 2020
Nadwozie: Inne Pomógł: 37 razy Wiek: 53 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 408 Skąd: dd
Wysłany: 2010-04-01, 23:16
Moja Helga dziś wręcz przeciwnie zrobiła dużo dobrego dla mnie - bezpiecznie przejechała cała Polskę rozwijając prędkości w okolicach 1,5 - 2,0 x 100 km/h przy zużyciu rozsądnym "gnojowicy"
Ja dzisiaj wymieniłem tarcze i klocki przód TRW, filtr powietrza (filtron), olej castrol edge 5w/40 i filtr (filtron) jeszcze musze wymienić olej w skrzyni bo mam 170 tys i nie sądze ze jak kupowałem to do 120 tys żabojady wymieniały.
[ Dodano: 2010-04-08, 21:39 ]
PLESSER piszesz "wklepałem wtryski do kompa " czyli co zaprogramowałes w kompie samochodu nowe ustawienia ??, mozna to zrobić testerem do kompa czy to jaks inny zabieg??
Wymieniałem wtryskiwacze. A po wymianie trzeba wpisać numery nowych wtrysków do komputera. Ja sam się z tym nie grzebałem tylko podjechałem do ASO, żeby wklepali. Jeśli tego nie zrobisz po wymianie wtrysków, to zostanie w kompie korekcja ze starych i mimo, że wymieniłeś auto będzie się zachowywac tak samo jak przed wymianą
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
aha, wszystkie wymieniałeś wtryskiwacze, jaki jest to koszt ?? moje auto sie samo odmuliło nie wiem o co tu chodzi raz jest zmulone raz chodzi ok co to może być ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum