Pasować to będą ale nie wypełnią całego otworu (jeśli oczywiście chcesz je wstawić pod halogenami)
Polecam te, mają skośną konstrukcję, która idealnie pasuje do naszych Avek.
http://allegro.pl/swiatla...2876570850.html
Oczywiście nie znaczy to, że lampki, które pokazuję są lepsze od philipsów, na pewno to, że ktoś napisał, że są tam diody osram to ściema, ale mi służą i jestem z nich zadowolony, w przeciwieństwie do philipsów są lekko zaokrąglone na rogach (lepiej pasują do otworu i całej bryły auta) no i nie zostanie obok nich duża szpara
Na wszelki wypadek jeszcze raz zwracam ci uwagę, jeśli chcesz je wstawić pod halogeny to wytnij całą tylną ściankę zaślepek (mimo, że lampki wejdą i bez tego) żeby zapewnić dobre chłodzenie diodek w lampie.
Ja jestem zadowolony.Bardzo.Mam je już ok.roku.Nie parują,ładnie,b.jasno świecą i nic się nie dzieje.Idealnie pasują w szczeliny kratek.Za swoje płaciłem coś ok.150 z wysyłką.
Znalazłem.Kupiłem dokładnie te od tego sprzedawcy.Zaznaczam,że nie jestem tym sprzedawcą :lol:
http://moto.allegro.pl/sw...2966135906.html
Witam
Ja dzisiaj założyłem dzienne z firmy fristom FT-030 i dokładnie ulokowałem je tak samo jak ma kolega kokomo666. Bardzo dobre miesjce na umiejscowienie dziennych.
Chciałem dzisiaj zamontować światła dzienne, niestety mój mechanik stwierdził że mam tam wylot z intercoolera. W takim przypadku nie da się zamontować świateł w otworach pod przeciwmgielnymi? Co mogę zrobić?
Owszem jest tam wlot intercoolera ale wlot jest tez obok lampy przeciwmgielnej. lampą do jazdy dziennej zakrywasz jakies 25% sumy powierzchni tych dwóch otworów.
Dla jasności, otwór wlotowy intercoolera w tym miejscu znajduje się tylko w wersji z silnikim D4D 116km
W zeszły czwartek i moja Toyotka doczekała się dziennych ledzików, wcześniej zrobiłem regenerację odbłyśników Xenonów, wymieniłem 2 żarniki na Osrama i szkoda ich w dzień "wypalać"
Zainwestowałem w NSSC 506 HP - skośne:
Przy okazji wymieniłem oba przednie nadkola bo były połamane i diagnostyka komputerowa wykazała zero błędów
Jak by ktoś potrzebował to mam więcej zdjęć z montażu światełek i nadkoli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum