Typ: Avensis T25
Silnik: Inny
Rok: 2003
Nadwozie: Liftback
Wysłany: 2010-03-02, 09:56
No to mnie pocieszyłeś
ale z drugiej strony 2 tygodnie temu tego nie było - a przynajmniej tak mi sie wydaje.
[ Dodano: 2010-03-02, 13:23 ]
Sprawa się chyba wyjaśniła.
Kolega, który mi naprawia samochód powiedział, że to najprawdopodobniej rozrusznik i na razie to olać.
W moim aucie chyba słychać klekotanie nawet jak jest ciepła. Na zimnym bardziej a na ciepłym lekko klekocze. Nie mogę z tym jeździć. Umawiam się i jadę do Siedlec do firmy DREI-POL na sprawdzenie i może regeneracją wtryskiwaczy. Podobnie dobrze naprawiają. Czy ktoś coś wie na temat tej firmy. Czy nie walą w c..... z tą regeneracją (cena 390 netto, na pół roku dają gwarancję).
kolego jak zrobisz te wtryski w tej firmie napisz swoje spostrzeżenia jak autko pracuje bo u mnie jest to samo stuki na zimnym silniku n no i na ciepłym też tylko że mniejsze ale słyszalne ja właśnie też wysyłam tam wtrysk do sprawdzenia ale tylko jeden (na próbę) żeby zobaczyć co są warci na innych forach chwalą sobie tą firme także czekam na twoją wiadomość ja jak zrobię to też podzielę sie swoimi spostrzeżeniami zapraszam innych do wpisów na ten temat
Kolego byłem w Drei-pol. Rozebrali pół samochodu wyjęli wtryski, sprawdzili i okazało się że dają na tzw. przelew. Zrobili jest lepiej. Jak chcesz dowiedzieć się coś więcej zadzwoń 606789096. A jeszcze mam pytanie jak ty stwierdziłeś że masz tylko jeden wtrysk zły.
mechanik tak stwierdził ze jest w sumie ten najgorszy jeden wtrysk na razie wysłałem tylko jeden na próbe jak oni to zrobią czy warto płacic i czy to cos da a nad resztą bede sie zastanawiał , to i tak drogo nie zapłaciłeś bo jak ja dzwoniłem to powiedzieli 390 pln za naprawe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum