Czemu odradzili Ci Lukasa?
Ja mam u siebie założone Lukasy w lipcu będzie to już rok, żadnych zastrzeżeń do tych tarcz i klocków hamulcowych nie mam( przypomnę zakładałem komplet na przód)
Pozdrawiam
_________________ TOYOTA AVENSIS POCZUCIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI
Możecie wrzucić jakieś linki do stron sklepu żeby zobaczyć jakieś zdjęcia tarcz i klocków, konkretnie chodzi mi o klocki i tarcze na tył ATE. Pytałem u siebie w sklepie o ten zestaw to odpowiedzieli mi że nie ma ATE do mojej T25.
MOJA PROPOZYCJA: może więcej zdjęć lub linków żeby zobaczyć to co zakładacie do swoich AVEK.
Tu masz link kupowałem w Focie jest tam katalog on line a jak czegoś nie ma dostępnego to ściągają, jak widzę jesteś z Gdańska to pewnie w twoim mieście też pewnie mają oddział, musisz sprawdzić
Typ: Avensis T25
Silnik: 1.8 16V VVTi benzyna
Rok: 2004
Nadwozie: Sedan Pomógł: 5 razy Dołączył: 06 Maj 2010 Posty: 65 Skąd: Lublin
Wysłany: 2011-05-13, 13:03
Witam.
Ja u siebie miesiąc temu zmieniałem tarcze i klocki przód.
Założyłem zestaw:
Tarcze TRW DF4416 - 192 zł szt.
Klocki TRW GDB3336 - 156,50 komplet
Polecam ten zestaw jest odpowiedni do tego auta, klocki nie piszczą i nie pylą tak strasznie.
Naprawdę dobrze hamują. Po co wam tarcze nawiercane i nie wiadomo jak sportowe jak to auto nie jest typowo sportowe i takie zestawy przy normalnej jeździe będą sprawowały się gorzej.
Bardzo atrakcyjne ceny, lepszych w necie nie znalazłem a w tradycyjnym sklepie wyszło na jednej tarczy 70zł drożej. Przesyłkę dostałem na drugi dzień przy płatności przy odbiorze.
Wysłany: 2012-10-23, 09:10 TARCZE I KLOCKI SERVIS PARTS
WITAM!
A JA Z KOLEI W DNIU DZISIEJSZYM ZAKUPIŁEM KLOCKI I TARCZE "SERVICE PARTS" I ZOBACZYMY JAK BĘDA SIE SPRAWOWAĆ (PODOBNO SĄ DOBRE) CENA ZA KPL.260ZŁ
_________________ Jeśli Ci pomogłem to klikaj "pomógł" - tak niewiele za tak wiele
Ja mam tarcze TRW, to bardzo dobry wybór, dobra marka. Jeśli chodzi o klocki to albo polecam ATE albo klocki TRW. U siebie mam TRW,takie jak tutaj . takie zostały mi polecone i jestem bardzio zadowolony. NIc się nie dzieje, nie piszczą. Ten zestaw się sprawdził.
Ostatnio zmieniony przez franko 2012-11-09, 12:50, w całości zmieniany 1 raz
Ja mam tarcze TRW, to bardzo dobry wybór, dobra marka. Jeśli chodzi o klocki to albo polecam ATE albo klocki TRW. U siebie mam TRW ... takie zostały mi polecone i jestem bardzio zadowolony. NIc się nie dzieje, nie piszczą. Ten zestaw się sprawdził.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum