Pozwoliłem sobie założyc ten temat żebyśmy mogli umawiac sie na Warszawskie spoty.
Piszcie swoje propozycje odnośnie czasu i miejsca. Jakoś napewno wspólnymi siłami dojdziemy do porozumienia.
wg mnie na bemowie można robić ogólnopolskie zloty, kiedyś miałem roverka i co tydzień w niedziele o 20 było spotkanie na parkingu carrefour chyba na bemowie. Ja bym zaproponował promenadę i fajnie by było właśnie tak regularnie sie spotykać
zlot ogólnopolski to raczej odpada, chcieliśmy tam zrobić zlot VKP i cena za lotnisko kosmiczna, o ile dobrze pamiętam za cały dzień 20 tys, porąbało ich
Moim zdaniem trzeba zacząć o spotów regionalnych. Po kilku tygodniach będziemy wiedzieli na czym stoimy i w jakiej formie będzie można zrobić ogólnopolski zlot.
Witam.
W związku z zamknięciem Wału Miedzeszyńskiego i prawdopodobnie duże korki na Pradze Południe proponuje spot jutro (poniedziałek) parking podziemny CH Arkadia godzina 19-19:30 poziom -2 sektor G 01 lub G 02 w zależności od ilości miejsca. Tutaj jest link do planu parkingu.
http://www.arkadia.com.pl/?pageid=32&lang=pl
widzę że temat spotów umiera w wawie jestem nowy na tym forum ale wcześniej byłem w octavia club polska oni mieli stałe miejsce dzień i godzinę kto mógł to wpadał
ja też jestem od niedawna, w vectra club polska był to zawsze pierwszy czwartek miesiąca i stałe miejsce, może by tu tak zrobić, co na to pozostali klubowicze?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum