Witam,
również jestem nowy (przynajmniej jako członek aktywny ) i również doświadczenia z przeszłości wskazują na to że stały dzień i godzina są najlepszym rozwiązaniem. Zawsze indywidualnie można się umawiać nieco wcześniej.
Silnik: Inny
Rok: 2006
Nadwozie: Wagon
Wysłany: 2011-09-24, 14:55
Proponuje w przyszłym tygodniu w sobotę około godziny 12 spotkać się na parkingu przy Lidlu na Kasprowicza.
Jak kupię tester każdy z przybyłych będzie mógł się podpiąć i spradzić swoje błedy.
Dzisiaj miałem poznać Rafała którego serdecznie pozdrawiam i mamy zamiar, że ktoś się zjawi.
Kasprowicza róg Sokratesa to dzielnica Bielan. Nie daleko sławetnego bazaru Wolumen.
temat zlotów widzę generalnie martwy a szkoda, jak byłem w corollaclub to oni spotykają się regularnie i raz w roku organizują zlot ogólnpolski z imprezą i zawsze jakieś aso ich sponsoruje a tu u nas cieniutko,może jest tak że jak kogoś stać na luksusowe auto a Avka taka oczywiście jest to brak jest czasu bo każdy zapracowany Tak na poważnie można cosik wymyślić choćby raz w miesiącu.
_________________ Czarna T25 Sol 2.0D4D wagon...miłość od pierwszego jeżdzenia...
Popieram.Temat martwy,a fajnie byłoby się spotkać na żywo.Proponuję Zalesie Górne,jakieś 20 km od centrum Wawy.Jest fajna polana wśród lasów nad wodą.Nazywa to się Spalona Leśniczówka,Zimne Doły,lub Polana Małeckiego.Różnie.Jest miejsce na grila,są ławki zadaszone,betonowy parking.I pogada jest zawsze.Co Wy na to ???Może w przyszły weekend?
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.0 Valvematic
Rok: 2012
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2012-08-22, 14:10
Witam,
faktycznie ciężki temat jakichkolwiek spotkań. Mało chętnych oraz czasu.
Jeśli uda się Wam coś wymyśleć to napewno się przyłącze.
Może w którąś sobotę na parkingu TOYOTA ŻERAŃ- tam jest duzo miejsca i napewno nie będą mieli nic przeciwko.
Czekam na propozycję.
Pzdr.
mariovip [Usunięty]
Wysłany: 2012-10-25, 10:27
Witam Kolegów z Wawy i okolic .
może się spikniemy w wawie na nakieś pogaduszki i wymianę poglądów jeszcze w pażdzierniku.Wiem jestem tu nowy lecz maM energię więc coś może zmontujemy .Czytałem wpisy były propozycje toyota żerań , konsta...,bielany .Ja proponuję torwar (parking) wieczorem ok 19 . W PIATEK 26,10,2012
Napiszcie terminy w jakie wam odpowiadaja to może wspólnie coś ustalimy .
hejka.
[ Dodano: 2012-10-27, 10:23 ]
Witam Kolegów i koleżanki .
Naprawdę temat umiera.
Nikt się nie dopisuje,nikt nie chce się spiknąć na pogawędkę,wpisujcie terminy,miejsca to może znajdziemy dzień kiedy wszystkim będzie pasowało .
[ Dodano: 2012-11-07, 10:07 ]
HALO Koleżanki I koledzy z Wawy .nie widzę żadnych propozycji .Więc ja zaproponuję spot dla wawy w piątek9,11,2012 (TORWAR 19:00 ) .
Może ktoś się zdecyduje na pogawędkę przy kawie w te gorące dni .
mariovip, nie tylko tu taka 'bieda' ze spotami... niestety jesień/zima nie służy... chociaż... jak będzie zima, to można się poślizgać...
dejv85 [Usunięty]
Wysłany: 2013-01-21, 13:36
Witam,
Pamiętam jak spotowałem się z forum Clio , zima nie zima się spotykaliśmy regularnie.
Proponuję też spotkać się , kulturalnie pogadać wypić jakąś kawkę albo inny napój , się zintegrować . Zima jakoś nie stanowi problemu , bynajmniej dla mnie
Natomiast co do miejsca to chyba każdy ma jakieś ulubione miejsce.
Niemniej praktyka podpowiada mi, że właśnie centra typu Arkadia / Wola Park są jednymi z lepszych miejsc. Szczególnie właśnie zimą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum