Aż woła o pomstę do nieba!!
Na początku chciałbym się dowiedzieć czy są tu jakieś osoby decyzyjne... ?
- Jakiś opiekun regionu na forum :?:
Czy tylko moderator danego wątku i admin ogólny :?:
Patrząc po wypowiedzi rozumiem, że mało kto wchodzi tu na forum.
Byłem na wielu spotkaniach organizowanych i naprawdę nie jest sztuką czymś się zająć, wynająć i założyć hajc, kwestia tylko czy ludzie dopiszą bo nikt nie będzie inwestował swojego prywatnego czasu i tym bardziej należności.
Ile jest osób czytających to forum z woj. Świętokrzyskiego? bo nie mowie tu o dalszych woj.
Nie ukrywam, że chciałbym spotkać się z ludźmi którzy jeżdżą AVE i mogą się nimi pochwalić na spotkaniu.
Przemilczę to, bo nawet nie wiem co mam napisać.
Chyba AVE jeździ za mało osób albo większość dziadków, którzy nie wiedzą co to forum a jak już na nie wejdą to zakładają temat typu:
co może być gdy mi stuka i puka gdzieś w kole... POMOCY
Wracając do tematu, poważnie nie ma osób z Kielc i okolic którzy mają AVE ?
Jest was dwóch ze świętokrzyskiego i ja jeden z mazowieckiego no to trzech....
Z tego co widzę jest sporo forumowiczów z Wawy i okolic ,też nie mam pojęcia dlaczego nikt nie ma ochoty na jakieś spotkanie.
dejv85 [Usunięty]
Wysłany: 2013-02-11, 09:23
ja też nie wiem, jestem z WWa i powiem szczerze dziwi mnie brak chęci spotkania.
witam. informacja dla GRZESIEKBE i LUKAS4843 też jestem ze świętokrzyskiego. Niestety mam mało czasu na częste bywanie na forum. Bywam tu i czytam tyle na ile jest to dla mnie możliwe. Ale do tematu- jestem chętny na jakieś spotkanie pod warunkiem że będzie ono zorganizowane w jakiś weekend. Na zorganizowanie takiego zlotu niestety nie mam czasu. czekam na jakieś propozycje. Pozdrowienia dla wszystkich z forum
Typ: Audi
Silnik: 1.9 diesel
Rok: 2010
Nadwozie: VAN
Wysłany: 2019-01-24, 21:45 Re: Spotkanie!
adrian_am napisał/a:
Witam!
Moja propozycja, to spotkanie wszystkich posiadaczy avek;) Simulation de rachat de crédit jestem z częstochowy ale z chęcią pojechał bym grupką ślicznych toyotek na wspólny wypad:) ktoś chętny, szczegóły do ustalenia:)!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum