Typ: Avensis T25
Silnik: 2.2 D-CAT diesel
Rok: 2007
Nadwozie: Wagon Pomógł: 8 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Posty: 136 Skąd: Milton Keynes, UK
Wysłany: 2010-05-05, 10:52
Ja jestem w Milton Keynes, 14 zjazd na M1. Można byłoby coś pomyśleć w tym temacie. Poza tym Białystok mi też pasuje, ale między 22 a 28 maja, bo wtedy będę w PL.
Lublin tak, ale na jesieni dopiero będę. Natomiast szukam ludzi z Trójmiasta, coby tak może w Gdyni na molo południowym w jakąś sobotę się zjechać. Nawet w te kilka autek.
thefilip [Usunięty]
Wysłany: 2012-11-28, 15:27
Hmmmm a w okolicach Radomia/Szydłowca coś się dzieje ??
Ile osób tyle różnych propozycji.. Proponowałem 2 razy zlot, nic z tego nie wyszło...
dobrą lokalizacją byłby tor Wyrazów (pod Częstochową ) tor darmowy, dużo miejsca parkingowego, miejscówka na grilla (byłem na zlocie Mazdy oraz BMW tak że miejscówka sprawdzona) można by też zrobić na Torze w Kielcach(powinien już być po remoncie) lub Kamieniu Śląskim. Dlaczego akurat przy Torach ? Bo poza gadaniem i kiełbasą można by też zobaczyć jak się auta na torze sprawują
Radom Kielce Lublin coś ktoś organizuje jakieś spotkanie???mam najbliżej do tych miast,chętnie bym się wybrał.Kolega "matthi" pisał o torze w Kielcach,fajne miejsce na spotkanie.
Widzę cisze w tym temacie...
Poprzednie moje forum i auto prywatne było z niemieckiej marki - tam nie było problemów ze spotem, od Rzeszowa po Łódź, Lublin i w kulig pod Kielcami.
Ludzie gdzie wy się chowacie :?: :!:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum