ulicy Jutrzenki 81, wjazd od Serwituty
tel. 668114837
zadzwoń i sprawdź nie jedna osoba poleca tych mechaników
co do kosztów przeglądu to nie wiem dokładnie bo każdy ma inne
_________________ Jeśli Ci pomogłem to klikaj "pomógł" - tak niewiele za tak wiele
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.2 D-4D diesel
Rok: 2007
Nadwozie: Wagon Pomógł: 11 razy Dołączył: 12 Mar 2011 Posty: 198 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-12-13, 13:59 Re: warszawa - sprawdzony mechanik.
rafalso napisał/a:
Witam,
Czy ktoś może polecić sprawdzony warsztat w wawie - który sie specjalizuje w toyotach?
Ile może kosztować taki podstawowy przegląd?
Witam,
Jutrzenki 81 (WKD Salomea - łatwy dojazd do Śródmieścia i powrót po odbiór auta), byłem na przeglądzie 105 kkm, zrobili rozrząd, bez zbędnych,dodatkowych napraw i części, poprawili kilka drobiazgów, części oryginalne, taniej niż w ASO, nie mam zastrzeżeń, polecam,
http://www.ajc.waw.pl/
Wysłany: 2011-12-14, 15:12 Re: warszawa - sprawdzony mechanik.
czakmol napisał/a:
(..)byłem na przeglądzie 105 kkm, zrobili rozrząd, bez zbędnych,dodatkowych napraw (..)
Wydaje mi się, że w 2.2 D-4D rozrządu się nie wymienia. Zamiast paska jest łańcuch.
Chyba, że byłeś inną Toyotą...
Ja byłem u nich w zeszłym roku. Nie mam zastrzeżeń do ich pracy. Szybko, porządnie i mają normalne ceny.
Jednak chciałbym aby przynajmniej jedną sobotę w miesiącu pracowali. Nie każdy ma czas aby jechać w tygodniu.
tylko marcin na arkuszowej 130, robię u niego już drugą toykę, koleś specjalizuje się i lubi tą markę, jest tylko 500m od ASO Toyota Wiśniewski ale ceny ma normalne i jest fachura, tel.601151949
_________________ Czarna T25 Sol 2.0D4D wagon...miłość od pierwszego jeżdzenia...
Kolego Rafał nie wiem o kim piszesz ale ja u marcina już drugie auto robię,przeprowadził się ostatnio na arkuszową 199, jeżeli do gościa przywożą toyoty i lexusy z całej polski to chyba coś ci się pomyliło z tym klejeniem, ja od lat jeżdzę tylko do niego,serwisuję też tam mazdę żony i złego słowa na kolesia nie mogę powiedzieć,z czystym sumieniem polecam!
_________________ Czarna T25 Sol 2.0D4D wagon...miłość od pierwszego jeżdzenia...
All Japanese Cars Rafał Bilski
ul. Jutrzenki 81
02-230 Warszawa
tel. 668 - 114 - 837
Polecam ten serwis z pełną odpowiedzialnością.
Byłem na wymianie pompy wody(500zł),
de facto zdiagnozowanej w trakcie sprawdzenia auta przed kupnem(350zł) w TOYOTA WŁOCHY.
Fachowość pod każdym względem.
Dodać mogę jeszcze, iż wiele osób z mojej firmy też korzysta z ich usług i są zadowoleni,
a większej reklamy nie ma.
tylko marcin na arkuszowej 130, robię u niego już drugą toykę, koleś specjalizuje się i lubi tą markę, jest tylko 500m od ASO Toyota Wiśniewski ale ceny ma normalne i jest fachura, tel.601151949
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum