Pozdrawiam wszystkich forumowiczów , mam na imie Maciek auto jak w opisie obecnie mieszkam w UK , mam troszke chłodne podejscie do forum poniewarz zadałem pytanie w temacie Odgrzybianie klimatyzacji w t25 kilka dni temu i nikt nie odpowiedział tak wiec zaczynam wątpić w pomoc z forum ......
Silnik: Inny
Rok: 2006
Nadwozie: Wagon
Wysłany: 2010-08-27, 17:19
Witam wszystkich użytkowników Toyoty. Wchodzi użytkownik 2 Mercedesów i Fiata. Mam na imię Tomek. Pochodze z Warszawy i pracuje w dużej korporacji. Mam zamiar dokupić do swojej kolekcji Avensis II i poszukuje porad najlepiej użytkowników. Poszukam i będę pytać pozdrawiam.
moje MB
w211 320 CDI v6 2006 rok
w210 270 CDI r5 2001 rok
Witam mam na imię Dominik jestem z Mławy, od trzech miesięcy jestem posiadaczem srebrnej T22 2.0 D4D z 2000 roku. Zawsze chciałem mieć Avensisa i w końcu mam z jego wadami i zaletami.
Na Wasze, a teraz Nasze forum trafiłem szukając informacji o moim aucie, które w dniu zakupu miałobyć poliftingowe, na łańcuszku, prosto z Niemiec i ah i eh Ale tak to jest jak się kupuje auto sercem a nie rozumem. Mam nadzieję że po mimo pierwszych rozczarowań związanych z nierzetelnością sprzedawcy i wymianą rozrządu, która do najtańszych nie należy, a już zwłaszcza kiedy jej wcale miało nie być.
Jednakże mam nadzieję że po złym początku, nastanie sielanka i poczuję na własnej skórze jakość produktów Toyoty. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Ps. Z każdym dniem zaczynam bardziej kochać moją Toyotkę.
Szanowni Koledzy właśnie się dowiedziałem że jakiś typ ukradł mi auto jakbyście zobaczyli gdzieś granatowa avensis kombi o nr rej EL 627GH dajcie znać na kom 504-834-149
Pozdrawiam
Rozumiem, że jesteś zirytowany kradzieżą, ale Forum to nie miejsce do wulgaryzmów!//plesser
Witam,jestem tutaj nowy i chciałbym się z Wszystkimi przywitać.Mam na imie Marek i jestem z Gdańska,a posiadaczem Avensis jestem od kilku dni.Pozdrawiam
witam wszystkich których jeszcze nie witałem na forum
_________________ Jeśli Ci pomogłem to klikaj "pomógł" - tak niewiele za tak wiele
Pieter [Usunięty]
Wysłany: 2010-09-01, 13:09
Witajcie świeżaki
ps. na ulicach - szczegolnie moje miasta widać coraz więcej T25 - jeszcze w tamtym roku jak kupowałem swoją mało tego było, teraz 2 albo i 3 razy więcej - czyżby to wina wprowadzenia modelu T27 do sprzedaży?
Witam wszystkich klubowiczów.
Jeżdżę Avensisem T-25 rok 2008 silnik 2.0 D-4. Samochód z salonu, a więc całą jego historię.
Cieszę się, że zostałem członkiem klubu.
Pozdrawiam
_________________ GOOD -> BETTER -> THE BEST -> TOYOTA
HUGOBERG [Usunięty]
Wysłany: 2010-09-02, 13:50
Witam
Toyota Avensis Wagon HIGH D4D 116KM przebieg 270000 i jezdzi;)
HUGOBERG co to jest te 270000tys? zrobi drugie tyle.
_________________ TOYOTA AVENSIS POCZUCIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI
HUGOBERG [Usunięty]
Wysłany: 2010-09-02, 19:18
Witam kolege:)
Jesli zaden durnowaty mechanik nie bedzie go dotykal to tak:)Mam te szczescie,ze moj ojciec jest inzynierem i pracuje w volvo,wiec jak czegos kompletnie nie rozumiem w aucie to mam do kogo dzwonic:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum