Silnik: Inny
Rok: 2004
Nadwozie: Inne
Wysłany: 2010-05-26, 16:40
Witam,
Nie jeżdżę Toyotą ,ale jestem w trakcie zmiany samochodu i mam Avensis na oku , 2.0 VVT-i D-4,marzec 2004 , jest z polskiego salonu ,ale ma przebieg 215 tys. I pytanie do forumowiczów czy warto sie pakować w takie auto ,z jakimi kosztami należy się liczyć ,bo wydaje mi się że pierwsze co będzie do roboty to zawieszenie. W ogóle na co trzeba zwrócić uwagę przy tym modelu nabywając takie auto.
Dzieki za pomoc :-> Jacek
witan a jam mam inny problem chcialbym kupic okazyjnie 2.o benzyna 2005r przy przebiegu 200tys i chcialbym wiedziaec jak pracuje automat przy tych przebiegach i na co trzeba uwazac... pozdrawiam
Pragnę zwórcić uwagę że nie jest to dział do pytań w sprawie zakupu avensis. Odpowiedni dział jest pod tym adresem http://www.avensisklub.pl/forum25.htm i tam proszę zadawać pytanie w sprawy zakupu. Dziękuję
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
piotr71, Witam wszystkich. Mam na imię Piotr i jestem z Bydgoszczy i noszę się z zamiarem kupna Avensis T 22 2.0 TD 1998-1999r. kombi. Wypowiedzcie się na temat tego auta, na co zwracać uwagę podczas kupna, a może ktoś z was ma na sprzedarz ciekawy egzemplarz? Słyszałem że silniki D4D mają koło zamachowe dwumasowe i jak jest w przypadku 2.0 TD? Jakie usterki nękają ten model? Dziękuję za odpowiedzi.
Generalnie chodzi mi o to jak 2.0 TD 90KM ma rozwiązane sprzęgło bo słyszałem że w przypadku 2.0 D4D 110KM występuje koło zamachowe dwumasowe. Nie mogę nigdzie znaleźć informacji na ten temat. Oczekuję odpowiedzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum