Witam
Jestem Grzesiek, mieszkam w Warszawie. Nosze się z zamiarem zakupu T25. Aby się tu zarejestrować, konieczne było wypełnienie danych odnośnie własnego wozidła, w związku z czym opisałem auto, które dopiero zamierzam nabyć. Jestem już umówiony na kontrolę w autoryzowanym serwisie toyoty i jeżeli wcześniej nie wybijecie mi tego z głowy, 24 kwietnia stanę się szczęśliwym posiadaczem rzeczonego T25. Pozdrawiam i prosze o wyrozumiałość w kwestii odpowiadania na moje być może nienajmądrzejsze zapytania
cześć ,
avka z 2007r ok. , bo jest po lifcie i lepiej wygląda, silniczek troche słaby 1.8 , na tą mase i gabaryty tego auta. Jak będziesz w większości poruszać się sam bez pasażerów to może być , nie jest to sportowe auto. Ja bym wolał 2.0 lepiej się zbiera , a spalanie jest w normie , ja mam 2.4 168kM niecałe 9 s/100, to jest rozkosz z jazdy , troche więcej pije, ale coś za coś jakbym chciał żeby mało paliło to wtedy kupiłbym yarisa lub jakieś lupo :lol: moją avke pokazałem na forum gdzie wrzucamy zdjęcia i opisujemy co mamy <szukaj kosa706>, Jakie ma wyposażenie???, bo to też ważne...Tandetnie wygląda fajne auto a w środku pałętają się kable od navi, głośniki harczą, itp itd, ale to tylko moja opinia , wiadomo wszystko zależy od kasy i szczęścia co można wyrwać pozdrawiam kosa706
Wydaje mi się, że w kwestii teorii jestem już mistrzem Świata, jednakże teoria i pratyka często maja ze sobą niewiele wspólnego. Słyszałem, że benzyna mniej kłopotliwa i awaryjna, na łańcuchu rozrządu itd. Powód sprzedaży również wydaje się wiarygodny. Zobaczymy 24 kwietnia. WYposażenie to niestety Luna. Szału nie ma, ale po zdjęciach wykonanych w wysokiej rozdzielczości widać że wnętrze jakby w ogóle nie używane. No ale czego się spodziewać po 39 000 km...
Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
Grzegorz
Mateusz, lat 25, PŁOCK, Toyota Avensis T25, 1.8 16v od lat miłośnik marki Toyota. Wcześniej szczęśliwy posiadacz Corollki E11. Miłość do tej marki zaszczepił mi ojciec który jeździł czterema Toykami (Corolla, Carina, Avensis i Land Cruiser).
Witam tych których nie witałem w czasie mojej bardzoo długiej nieobecności, ale wybaczcie miałem bardzo ważne sprawy do załatwienia i powracam z jeszcze większą wiedzą w kwestii Avek
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
_________________ Jeśli Ci pomogłem to klikaj "pomógł" - tak niewiele za tak wiele
PopeCorn [Usunięty]
Wysłany: 2010-04-09, 10:31
Hej. Bartek - Toruń. Mam ave dopiero od kilku tygodni, wcześniej tłukłem się głównie benzynowymi wagenami. Ave powoli poznaję i się przyzwyczajam (również do diesla).
Z japońską myślą techniczną do czynienia mam równolegle od ok 2 lat - żona kula się po mieście Yariską.
Pozdrawiam ujeżdżaczy japończyków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum