Witam wszystkich. Mam zamiar w tym tygodniu zacząć jeździć Siską T25 1,8 16v vvti z 2005r. Dotychczas Volvo S40 1,8 125km z 2000r. (ucieczka tylko ze względu na rocznik). Pozdrawiam
WITAM WSZYSTKICH MIŁOSNIKÓW SWIETNEJ MARKI WCZESNIEJ MIAŁEM VOLVO I FIACIKA ALE OD DWOCH MIESIECY JESTEM SZCZESTLIWYM POSIADACZEM TOYOTY AVENSIS D4D JEST TO SWIETNE AUTKO POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Typ: Avensis T25
Silnik: Inny
Rok: 2003
Nadwozie: Liftback
Wysłany: 2010-02-04, 08:34
Witam wszystkich posiadaczy Avensiski.
Od początku lutego jestem posiadaczem Avensiski 2,0 D4D z 2003 roku.
Jak na razie jeździ się super i oby tak było zawsze!!!
Pozdrawiam.
Witam. Od maja 2009 staliśmy się z żoną szczęśliwymi (póki co) posiadaczami AVE T22 D4D z 2001r. Autko sprowadzone z Niemiec od znajomego, więc jest w b. dobrym stanie jak na przejechane już 260000km. Oby tak dalej
Pozdrawiam
Wysłany: 2010-02-04, 14:32 Pomocy we właściwym użytkowaniu serwisu
Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem i chyba sporą gapą. Nie potrafię wejść i przyzwoicie się przedstawić. Nie potrafię też zadać pytania jako nowego wątku tematycznego - pomocy !
witaj na forum
Co do dodawania nowych tematów musisz wejść w odpowiedni dział w którym chcesz zadać pytanie i u góry poniżej naszego logo masz przycisk "Nowy Temat" klikasz i zadajesz pytanie to wszystko.
Witam mam na imię Robert 34 wiosenki na karku
od 2 tyg jestem posiadaczem Avensisa Sol Plus z 2006 r w wersji wagon z silnikiem 2 litrowym turbo diesel
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum