Cześć,
Jestem nowym forumowiczem i jeszcze szczęśliwym posiadaczem niedawno nabytej używanej Avensis.
Przesiadka z megane III grandtour 1.6 16V 110KM a wcześniej byłem posiadaczem Toyoty Paseo 1997 rok.
Typ: Avensis T25
Silnik: 1.8 benzyna
Rok: 2007
Nadwozie: Avant
Wysłany: 2021-09-22, 19:11
Witam
Nazywam się Robert i mieszkam w Warszawie
Obecnie śmigam Audi A6 c5 2.7t 2001 i jest to auto,które dzielnie mi służyło przez 7 lat i szukam teraz jego godnego następcy.
Już nie potrzebuję bardzo dynamicznego auta, a wolę wręcz auto, które mniej pali a przy okazji mogę mu zaufać że będzie pewnym partnerem podróży.
Padło na Toyotę Avensis T25 FL 1.8VVT i właśnie jestem w trakcie poszukiwań
Reasumując szukam i pozdrawiam
Wysłany: 2021-11-09, 18:49 Re: Jesteś nowy w klubie ? Przywitaj się
Andrzej napisał/a:
W tym temacie bardzo prosimy o krótkie przedstawienie się.
Kim jesteś, skąd jesteś, czym jeździsz, jak nas znalazłeś, itp.
Witam Wszystkich, Bogdan, mieszkam w Zamościu, posiadam Avensis t27
Ps.
Serdecznie witam wszystkich.
Na imię mi Andrzej, mieszkam w Warszawie, posiadam Avensis T25 jak w profilu. :-)
Cześć wszystkim. Pewnie niektórzy się dziwią widząc jakie auto mam w profilu. Już wyjaśniam.
Mój dobry znajomy kupił Avensisa T27 z 2009 roku. Jest przy niej trochę roboty. Sam nie da sobie rady i poprosił mnie o pomoc.
Robię dużo w VAGach. O Toyocie wiem niewiele i liczę na Waszą pomoc. Proszę równocześnie o wyrozumiałość jeśli moje pytania będą wydawać się banalne.
Już udało mi się zrbić:
Czujniki parkowania (dołożone), kiera obszyta nową skórą, naprawa pokręteł nawiewu i temperatury, wymiana prawej, śrdkowej kratki nawiewu.
Teraz czas na tempomat i tu potrzebuję pomocy. Poszukam odpowiedniego tematu i napiszę co chodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum