Witam Wszystkich forumowiczów. Jestem Piotrek i od 2 lat jestem posiadaczem Avensisa T25 2.0D4D. Nigdy nie miałem z nią problemów i oby tak dalej ale nowe znajomości napewno sie przydadzą. Pozdrawiam
Witam wszystkich
od 11 lat użytkujemy wraz z ojcem Toyotę. Przejechaliśmy razem 110 tyś km
2 lata temu założyliśmy gaz. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z auta dlatego szukamy drugiej tym razem modelu T25 stąd moja rejestracja na forum.
Dziękuję wszystkim użytkownikom i administratorom za cenne informacje które tu wyczytałem.
Pozdrawiam i życzę radości z użytkowania waszych pojazdów!
Witam! jestem nowy. Jeżdżę Avensisem 2.0TD rocznik 1998 z przebiegiem licznikowym 481300km.Avek spisuje się bez zarzutu.Mam w rodzinie drugiego Avka 1999r z licznikowym przebiegiem 575100km.
[ Dodano: 2021-02-08, 13:21 ]
W naszym drugim Avku nagrzewanica nie grzeje mimo funkcjonującego nawiewu. Nie wiem jakie jest sterowanie tą nagrzewnicą i jak ją usprawnić.Szukam Pomocy
[ Dodano: 2021-02-08, 13:24 ]
W moich danych jest nieściłość,bo system nie chce przyjąć daty urodzenia z 1945.Dziwne!!!!!Może moderator jest w stanie wyjaśnić ten problem!
Cześć,
jestem Łukasz i kupiłem właśnie T25 (2.0 benzyna 1AZ-FSE) z roku 2004 od szwagra, który zrobił nią ok 140 tys przez 12 lat, teraz samochód ma 240 tys i z BMW przesiadam sie na Toyotę. Warszawa-Bemowo, pozdrawiam.
Wysłany: 2021-02-18, 08:45 Re: Jesteś nowy w klubie ? Przywitaj się
Andrzej napisał/a:
W tym temacie bardzo prosimy o krótkie przedstawienie się.
Kim jesteś, skąd jesteś, czym jeździsz, jak nas znalazłeś, itp.
Ps.
Serdecznie witam wszystkich.
Na imię mi Andrzej, mieszkam w Warszawie, posiadam Avensis T25 jak w profilu.
[ Dodano: 2021-02-18, 08:46 ]
[ Dodano: 2021-02-18, 08:55 ]
Witam serdecznie posiadam Avkę od roku .2006 po lifcie 2,0 benzynka .z racji wieku ma pewne niedomagania ale to są drobiazgi do usunięcia dlatego forum gdyż wiele cennych informacji i spostrzeżeń użytkowników
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum