Cześć,
Mam na imię Wojtek, jestem z Zabrza. Od czerwca mam T27 FLII, rocznik 2016, czarny metalik, sedan. Silnik 1,8 benzyna automat. Wyposażenie Premium z pakietem Executive, Style.
Pozdrawiam
Cześć
Mam na imię Marek, jestem z Lubina, od sierpnia jestem szczęśliwym posiadaczem Avensis T27, rocznik 2009, srebrny metalik, sedan, silnik 1.8 benzyna 147KM. To już moja 3 Toyota Avensis.
Pozdrawiam forumowiczów
Witam, tu świeżak
Krzysztof tak mnie zwą .
Miło mi dołączyć do grona posiadaczy toyot choć nigdy owej nie posiadałem. Mam nadzieję że kiedyś to się zmieni.
Pozdrawiam
Adam z tej strony. Toruń, informatyk, żonaty i dzieciaty. Za tydzień najprawdopodobniej, tak na 90%, zawita pod domem Avensis T27 2013 rok.
Jestem na etapie załatwiania formalności. Do tej pory moja historia związana jedynie ze słuszną japońską motoryzacją
Mam na koncie za sobą Honde Civic sedan 2001 1.4 -> Toyota Carina 1.6 GLi -> Honda Civic sedan 2004 ES7 1.6 ...
Do tego w wolnych chwilach prowadzę portal motoryzacyjny i mam nadzieję, że się tu trochę zadomowię i przy okazji nie dam za dużo do roboty moderatorom i adminom bo jestem jeszcze modem na forum civica ale to takie tam przy okazji
Tu przybywam hmmm w celu ---- chyba jak większość użytkowników --- pozyskania informacji Chyba tyle. Idę się zagłębić w porządek forum i trochę poczytać
Witam serdecznie, jestem Piotrek , mieszkam w Małopolu ( okolice Radzymina) pod Warszawa, jeżdżę Avensis kombi 2.0 diesel 2005r . Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na drodzę :P
WITAJCIE Mam na imię Roman , jestem ze Słupska , ostatnio jeżdziłem ave t 27 wagon i zamieniłem ją na taką samą czarną strzałę t27 ,tyle tylko że nowąhttps://www.avensiskl...iles/_wnerw.gif
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum