Typ: Avensis T22
Silnik: 1.6 16V VVTi benzyna
Rok: 2001
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2017-05-29, 20:45
Witam.
Marcin z Częstochowy z tej strony.
Najprawdopodobniej otrzymam w spadku bardzo sentymentalny dla mnie samochód - będzie to Avensis T22 w sedanie.
Mam nadzieję, że dowiem się wielu ciekawych i potrzebnych rzeczy o tym modelu abym mógł cieszyć się z samochodu, którym jeździła osoba bardzo bliska memu sercu.
Cześć. Jestem Paweł. Jestem ze Szczecina a autko jak w opisie: T22, 2001r, 197tyś.km, 2.0 16v D4 - 150 koników czy jakoś tak;D No i sedan w automacie. Mam nadzieję, że nic nie pomyliłem. Pozdrawiam
Witam wszystkich na forum tojki awki jestem nowy na forum,ale od dluszego czasu sledze wpisy ,posiadam awke t25 1,8vvt z silnikiem oleum pazernym z przebiegiem obecnie 209tys.
Kupilem ja 3 lata temu z przebiegiem 104tys.
jestem z Tarczyna k/Wa-wy i jestem posiadaczem T25 z 2007r. kombi D4D 126KM w najbogatszej wersji w kolorze grey z przebiegiem 227tyś km . Auto w posiadaniu od miesiąca.
Siemano, Toyote kupilem w styczniu, byla to przesiadka z golfa 4 1.4 na 2 litrowy silnik. Musze powiedziec, ze jestem zadowolony mimo kilku drobnych mankamentow (wiekszos wizualnych), ale samochod ma swoje lata - 2004. Przejechane juz 13kkm, zbliza sie czas wymiany oleju, a potem chyba troche spasuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum