Witam , mam na imie Mariusz , jeżdzę avensis t 25 2.0 d-4d 125 KM , będe chciał poszperać troszke na temat mojego auta . pozdrawiam wszystkich klubowiczów
Mam na imię Janusz i jeżdżę t27 wagon
Zarejestrowałem sie gdyż mam problem ze swoją ave a w historii tematów nie widziałem mojej usterki :(
Ale to temat na inny dział.
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.0 D-4D diesel
Rok: 2008
Nadwozie: Wagon
Wysłany: 2017-03-04, 13:47
Cześć wszystkim!
Jestem Krzysiek z Krakowa i nienawidzę DPF'ów.
Obecnie próbuję doprowadzić swojego do stanu używalności w Toyocie T25 2.0 d4d a jestem we Francji gdzie mechanicy-partacze żądają grubych euro na przywitanie.
Jak wszyscy to wszyscy Po kilku niemieckich autach przyszedł czas na japońca i po długich poszukiwaniach udało mi się kupić ostatnio wkońcu swoją pierwszą Avke T25 po lifcie. Więc z tego miejsca pozdrowienia dla wszystkich posiadaczy tej marki
Od niedawna jestem posiadaczem Avensis kombi z 98 roku z przepięknie i klasycznie klekoczącym starym dieslem. Liczę na długą bezawaryjną eksploatacje z Waszą pomocą.
Siema. Dominik jestem. Witam wszystkich miłośników Toyoty. Jestem posiadaczem Toyoty Avensis o niespotykanym pięknym wnętrzu. Mam nadzieję, że dowiem się wielu ciekawych rzeczy na tym forum. Pozdrawiam .
Typ: Avensis T22
Silnik: 1.6 16V VVTi benzyna
Rok: 2001
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2017-03-23, 08:45
witam forumowiczów
nazywam się Paweł, jestem z Częstochowy i obecnie jeżdżę Avensisem 1.6 vvti 3zzfe z 2001 roku. jest to moja trzecia toyota (wcześniej była Corolla e11 4afe i auris 1.6 współdzielony z tata). o forum dowiedziałem się z...Google pozdrawiam
Typ: Avensis T25
Silnik: 1.8 16V VVTi benzyna
Rok: 2007
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2017-03-25, 12:56
Siemanko,
jestem Kuba,
od 15 kkm posiadam fajną Ave.
Najlepsze auto jakie do tej pory miałem, troche dziadkowate ale przyjemne.
jest ktoś z Gdańska ? robicie jakieś spoty ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum