Wysłany: 2009-09-28, 00:12 Witam wszystkich serdecznie.
W dniu 24.09.2009r zakupiłem avensis 2,0 d4d z 2004 r T25. Jeździłem wcześniej autami vw, audi, ale z czystym sumieniem mogę powiedzieć że dokonałem 100% dobrego zakupu. Autko jest cichutkie komfort jazdy jest o niebo lepsze jak w/w moje wcześniejsze auta.Tylko teraz koledzy i koleżanki proszę was o pomoc w kwestii :kiedy wymieniamy rozrząd jakie oleje i co ile i czy te silniki są na pompowtryskach czy może coś innego. Acha i czy toyotka jest wrażliwa na zalane paliwo (tzn. czy mi się coś nie walnie jak zaleje paliwo jakieś gorszej jakości?
Wysłany: 2009-09-28, 22:07 Re: Witam wszystkich serdecznie.
mcek84, Arni, witajcie na forum
Arni napisał/a:
Tylko teraz koledzy i koleżanki proszę was o pomoc w kwestii :kiedy wymieniamy rozrząd jakie oleje i co ile i czy te silniki są na pompowtryskach czy może coś innego. Acha i czy toyotka jest wrażliwa na zalane paliwo (tzn. czy mi się coś nie walnie jak zaleje paliwo jakieś gorszej jakości?
o tym wszystkim znajdziesz na forum wystarczy poszukac to nie jest temat na udzielania tych informacji
Tu tylko sie witamy
Witam forumowiczów.. tej strony Szymon 25 lat... z Andrychowa.. niedawno kupiłem T22
to mój pierwszy samochód wiec mam nadz że nie pożałuje tego zakupu:)
Silnik: Inny
Rok: 2007
Nadwozie: Inne
Wysłany: 2009-09-29, 21:44
Witam wszystkich.
Pozdrawiam miłośników Toyoty. Osobiście jeszcze nie posiadam takiego autka, ale nie wykluczone, że jeśli kiedyś rozstane się ze swoim Mercedesem, to przesiadka będzie na Toyotę.
Mam nadzieję, że korzystając z doświadzcenia Forumowiczów, dowiem się wszystkiego co potrzebne na temat tego autka.
Życzę wszystkim przejechania miliona km.
_________________ Jeszcze brz Toyoty, ale może kiedyś
WITAM WSZYSTKICH KLUBOWICZÓW!!!!!!!!!Jestem użytkownikiem toyoty avensis z 1998 roku-t22 z silnikiem1800ccm-4A-FE.Mam nadzieje,że uda mi się pomóc i oczywiscie uzyskać pomoc od "starych wyjadaczy" :lol:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum