Witam Jestem nowym urzytkownikiem dlatego na samym początku
Chałbym Wszytkich serdedzie powitac.
Jestem posiadaczem Toyoty Avensis T25 z motorem
2.2 177 koni
Pozdrawiam Wszystkich i do usłyszenia
Witam wszystkich jestem od niedawna posiadaczem Toyoty Avensis T25 motor 1,6 benzyna 110 KM z roku 2003. Autko jest w świetnej formie z przebiegiem 69.000 km. Wiem że nie uwierzycie ale to jest pewny przebieg. Pozdrawiam wszystkich.
Witam wszystkich jestem od niedawna posiadaczem Toyoty Avensis T25 motor 1,6 benzyna 110 KM z roku 2003. Autko jest w świetnej formie z przebiegiem 69.000 km. Wiem że nie uwierzycie ale to jest pewny przebieg. Pozdrawiam wszystkich.
Pochwal się koniecznie swoją perełką Co prawda od razu się ciśnie na myśl że kręcony, ale nie można wszystkich aut pod jedną kreską stawiać
Pozdro
jezdze T22 mam pytania odnosnie rozrzady bo byl wymieniany 1wszy raz na 58 tys mil a pisza ze nie trzeba wymieniac co 60 tys wiec jak to rozumiec bede w polsce i bym to zrobil tylko interesuje mnie jaki bedzie koszt w service i czy trzeba sie wczesniej umowic czy zrobia mi to odreki
Witam wszystkich!!!
Paweł z Piotrkowa Tryb. (łódzkie) od kilku dni właściciel Ave T25 D4D sedan z 2004r.
Forum znalazłem w necie i pewnie w związku z tym, że nigdy nie miałem Toyoty pewnie będę miał kilka pytań, albo będę korzystał z opisów bardziej doświadczonych użytkowników odnośnie wad i zalet
Oprócz jazdy samochodem służę pomocą jeżeli chodzi o motocykle... głównie te które opisane poniżej.
Pozdrawiam
_________________ Toyota Avensis D4D
Honda 929
KTM EXC 450
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum