Od tygodnia mam T25 kombi, silnik D-4D 2.0. Kupiony od rodziny, zadbany, z pewnym przebiegiem 102 tys.km. Ma wszystkie bajery, jakie dodawano 6 lat temu do wersji full wypas.
Po 10 latach jeżdżenia automatem na razie oswajam się z wachlowaniem drążkiem zmiany biegów. Nie podejrzewam, abym mógł polubić manualną skrzynię, ale mam nadzieję, że z czasem przynajmniej nie będzie przeszkadzała.
Ufam, że jeszcze jakiś czas nie będę musiał interesować się praktycznie poważniejszymi awariami.
Witam serdecznie.
Jestem posiadaczem Ave T25 D-4D od około roku.
Korzystam z tematów zawartych na formum więc postanowiłem się zarejstrować/przywitać, pytając jednocześnie o porady związane z problemem, z którym się borykam.
Pochodzę z okolić Piły.
PZdr
Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem:
Avensis 1.8 Sol (T25) 2003r.
Kupiony od 1 właściciela, auto serwisowane przez całe swoje życie w Toyota-Wola w Warszawie,
Ma przejechane 200000 km, ale wydaje mi się, że ten model pojezdzi jeszcze trochę
Jestem Łódzkiego
Pozdrawiam,
Dominik
_________________ drzwi obtarte, szpachla pęka,
ale ważne że beemka,
Witam nazywam się Mateusz, jestem z Krajenki woj. Wielkopolskie nie daleko Piły. Posiadam Avke t25 1.8 rocznik 2005r. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów
Witam. Jestem Damian z Lublina. Od kwietnia jestem posiadaczem Avensisa t22 2000rok terra krajowa kupiona w polskim salonie od drugiego właściciela który jeździł nią 11lat:) mam nadzieję, że jeszcze trochę posłuży:) Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum