Witam wszystkich Forumowiczów! Mam na imię Michał jestem z Włocławka i jestem (na razie) posiadaczem Corolli Verso 2005 2,0 D4D ale za kilka dni już jej nie będzie:) Jestem bardzo zadowolony z marki i dlatego następne auto to będzie na 10000 % Avensis T27 w sedanie z silnikiem Diesla i obowiązkowo z tempomatem.
"Versalka" sprzedana - jestem już szczęśliwym posiadaczem Toyoty Avensis T27 rok 2010, 2.0 D4D
_________________ Si vis pacem - para bellum !!!
Ostatnio zmieniony przez zielony525 2013-05-30, 11:49, w całości zmieniany 1 raz
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.0 16V D-4 benzyna
Rok: 2007
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2013-05-23, 09:22 Powitajka
Witam
Robert z Warszawy. Avensis poznaję od dwóch dni, podoba mi się coraz bardziej.
Pewnie będę miał jakieś drobne pytania, chociaż po przejrzeniu forum pytań jest coraz mniej
Witam wszystkich odwiedzających to forum!
Mam na imię Krzysztof.Jestem z Wrocławia,jeżdżę Toyotą Avensis 2,2 z silnikiem diesla.
Fajni ludzie,interesujące tematy i wiele bezinteresownej pomocy.
Dzięki za to.Pozdrowienia.
Na chwilę obecną jeszcze nie jeżdżę żadna Ave, ale mam zamiar niedługo to zmienić.
Przeczytałem już kawałek tego forum i tak mi się spodobała AVe T22 że parę tygodni temu już bym ją miał, ale zdrowy rozsądek wziął górę i kazał poczekać na lepszy egzemplarz.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc w poszukiwaniu jakiegoś normalnego Ave T22 w benzynie ale z przed FL, acha no i kombi koniecznie
Cześć,
T25 1.8 benzyna 2008 rok. Przedtem prowadziłem Audi, ale od jakiegoś czasu moim marzeniem było auto japońskie z benzyną pod maską
Pozdrawiam
Bartek !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum