Witam Wszystkich sympatyków Toyoty Avensis
Jestem z pod Bydgoszczy i od kilku dni posiadaczem avensis
[ Dodano: 2013-02-26, 16:20 ]
Proszę o pomoc bo nie wiem dlaczego nie ma podświetlenia przełącznika regulacji lusterek.
Wyjąłem dziś przełącznik z zamiarem wymiany żarówki ale nic tam nie widzę, chyba że jest ukryty wewnątrz przełącznika ale nie rozbierałem więcej by czegoś nie popsuć.
Proszę o podpowiedź jak się do tego zabrać? z góry dziękuję!
_________________ Witam serdecznie wszystkich klubowiczów i sympatyków Toyoty Avensis
Witam serdecznie,wszystkich Forumowiczów,mam na imię Szymon i na Walentynki moja Żoneczka zafundowała mi Avensisa z 2006r .Wcześniej użytkowałem volvo v 40 .Pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników i administratorów.
[quote="na Walentynki moja Żoneczka zafundowała mi Avensisa z 2006r quote]
cześć Szymon , witam wśród fanów avensis , szczęśliwy człowiek jesteś
moja żona nigdy żadnego auta mi nie kupiła , sama co kilka lat wysępi jakąś toyotkę a potem kasę na opony, przegądy , ubezpieczenie itd. Dbaj o avkę nie żałuj na przeględy a będzie ci długo służyła . W pewnym aucie toyoty w którym żona zrobiła ponad 200tyś km jedyną awarią było wydarcie się kluczyka , który przestał uruchamiać stacyjkę . nie dodam już , że samochód przejechał na oryginalnym akumulatorze chyba 10 czy 11 lat, bo nikt mi nie uwierzy , ale taka jest toyota jeżeli się o nią użytkownik troszczy i ją serwisuje .
szerokiej drogi
P.S. Jarka i pozostałych nowych forumowiczów serdecznie witam
_________________ FILEK. motory były pierwsze i zawsze , u mnie tak już zostanie
Witam!
Piotrek lat 25. Mieszkam w Lublinie. Od 2,5 roku użytkuję Avensisa T25. Już dawno miałem się zalogować na forum ale jakoś tak zeszło:-) Pozdrawiam wszystkich klubowiczów. :->
Typ: Avensis T27
Silnik: 2.0 D-4D diesel
Rok: 2010
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2013-03-01, 11:57
czesc wszystkim:)
jestem tu nowy choć moja przygoda z avensisem zaczęła się w 2008roku najpierw t25 1,6, później t27 2.0 d4d. w sumie nigdy się nie interesowałem tym samochodem jakos szczegolnie bo od modzenia miałem accorda, a toyoty slużyły mi do pracy.
na forum zarejestrowałem się ponieważ znajomy z forum accorda gdzie wystawiłęm moje 2 avensisy polecił mi własnie to forum.
jakby ktos był zainteresowany to mam na sprzedaż oba avensisy. oba przebieg okolo 170kkm, kupion w pl salonie, jezdziłem nimi tylko ja, dlabłem jak o swoje, serwis tylko aso, przed wykupieniem z firmy zrobiłem jeszcze wszystkie wymiany itp w aso na koszt firmy ofc:).
nie jestem handlarzem po prostu trafila sie okazja to odkupilem, jak sie nie sprzeda to bede nim jezdził prywatnie.
Typ: Avensis T25
Silnik: 1.8 16V VVTi benzyna
Rok: 2004
Nadwozie: Sedan Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2011 Posty: 23 Skąd: Dobczyce
Wysłany: 2013-03-01, 14:42
Siemanko choć zarejetrowałem się 2 lata temu. To dopiero od nie dawna zaczełem się udzielać na forum. Na imie mam Patryk śmigam granatową Avensiską w sedanie.
Siema, jestem Paweł, mam 20 lat, jeżdżę Ave T25 od 2 lat - moje pierwsze auto. Jestem z okolic Wrocławia. Auto dostałem jako darowizna od taty - kupił sobie T27. Pozdrawiam.
Typ: Inne
Silnik: Inny
Rok: 1999
Nadwozie: Inne
Wysłany: 2013-03-04, 12:41
Witam wszystkich forumowiczy.
Aktualnie posiadam Corolle E11, ale zamierzam nabyć Avensis.
Mam nadzieję, że forumowicze pomogą w kwestiach technicznych itp.
Cześć witam wszystkich jak nie trudno się domyśleć po moim loginie mam na imię Maciej od soboty w moim posiadaniu Avensisek t25 autko w sumie kupione dla żony ale ja jestem całym sercem za japończykami i cieszę się że udało mi się kupić kolejnego japońca zamiast A4. Ja do tej pory latałem tylko hondami civic,prelude aktualnie accord coupe cg4 i bzyki CBR F3 oraz CBR 929 także tylko japończyki hehe
Toyki zawsze mi się podobały jednakże przyznam mało o tych autach wiem więc chciałbym zgłębić co nie nieco trochę tematów
A jestem z Mrągowa warmia i mazurszczaki
pozdrówki
Typ: Avensis T27
Silnik: 2.0 D-4D diesel
Rok: 2009
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2013-03-05, 12:05
Witam,
Obecnie posiadam Peugota 407 2.0HDI, ale możliwe że jeszcze w tym miesiącu kupię Avensis 2.0 D-4D 126 KM z 2009.
Jeszcze się zastanawiam nad tym zakupem (trafiła mi się okazja) więc zawitałem tu żeby dowiedzieć się więcej o tym samochodzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum