Witam forumowiczów. Od wczoraj stałem się właścicielem T25 wagon 1,8VVTi. Nigdy nie miałem Toyoty, zawsze jakieś francuzy, niemcy. Zobaczymy co są warte japończyki. Pozdrawiam.
Typ: Inne
Silnik: Inny
Rok: 1998
Nadwozie: Limuzyna
Wysłany: 2012-12-05, 08:03
czesc.
jestem nowy na forum,wlasnie sie zalogowalem,interesuje mnie zakup avensisa w marcu-kwietniu przyszlego roku,aktualnie jezdze mercedesem w210 z 98 roku w wersji avantgarde,z auta jestem bardzo zadowolony ale czas na zmiany.
Robert,śmigałem T25 2,0 D4-D kombi z 2007,obecnie bez fury,okazyjnie Forester Ojca.
Do T25 na pewno kiedyś wrócę,bo to świetne auto.
Forum czytałem często,natomiast zarejestrowałem się,żeby pozbyć się pozostałości,które komuś mogą się przydać.
Pozdrówka i szerokości.
Witam wszystkich.Mam na imię Krzysiek.Nadszedł czas aby skończyc z niemieckimi autami i postanowiłem zakupić Ave z 2008 r z silniekiem diesel 126 km.Wiem o nim tylko tyle co przeczytałem w internecie.Samochód mam zarezerwowany w Niemczech do piątku i jutro sie wybieram po niego.Jesli juz będę w domu pochwale sie nowym nabytkiem.
Wysłany: 2012-12-05, 23:19 Re: Jesteś nowy w klubie ? Przywitaj się
Na imie mi Karol. Posiadam Avensis T25 d4d. Fajnie, że jest taki Klub. Moje autko ma trochę lat (2004) i wymaga troskliwszej opieki Ostatnio zimno jest na dworze i w jego wnętrzu również Zaczeło sie od głośnej pracy silniczka w nagrzewnicy... Szukam porady, bo Avensis nie zamienię na inne.
Witam i ja , jestem Adrian od jutra zaczynam przygodę z ave troszke juz latek ma 2003 r. Wersja PRESTIGE prawie igiełka kolor black sand perl. Zobaczymy jak bedzie dalej ,wybor padł na AVE ,a zastanawialem sie nad audi a4 2004.Jak wsiadlem do ave to sie zakochalem pozdro
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.0 D-4D diesel
Rok: 2004
Nadwozie: Avant
Wysłany: 2012-12-10, 09:34
Witam wszystkich klubowiczów i posiadaczy TOYOT, mam na imię Rafał. Od Października tego roku stałem się posiadaczem TOYOTY Avensis T25 2,0 D4-D, kombi 2004 rok. Do tej pory posiadałem głównie autka z grupy Vaga, no ale po kilku przejażdżkach Toyotą Ave kolegi postanowiłem zmienić swoje upodobania co do aut Na forum jestem po raz pierwszy, zapisałem się ponieważ bardzo wiele ciekawych rzeczy jak i rozwiązań problemów można się tu dowiedzieć. Mam nadzieję że po dłuższym użytkowaniu będę też mógł w jakimś stopniu pomóc Pozdrawiam wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum