witam wszystkich
sam nie wiem, jak to się stało. ale stałem się posiadaczem T25 kombi. piszę, że nie wiem jak, bo do tej pory byłem zagorzałym golfiarzem. miałem zamiar przesiąść się na passata B5FL, ale jak wsiadłem do obecnej mojej avensisy, to nie żałuję zamiany. trochę boję się kosztów serwisów, ale chyba nie ma co zakładać, że zaraz popsuje się.
jeszcze raz wszystkich pozdrawiam
Witam wszystkich jestem Grzesiek i mieszkam w Ząbkach koło Warszawy. Niedawno kupiłem Toyote Avensis T25 1,8 VVTi z 2003 roku. Samochod bardzo fajny i komfortowy ( przesialem sie z Ibizy Sport ) , ale brakuje mocy... Pozdrawiam wszystkich
Wysłany: 2012-06-24, 12:16 Re: Jesteś nowy w klubie ? Przywitaj się
Serdecznie witam Wszystkich,
Mam na imię Andrzej
Śmigam T27 Wagon z silnikiem D4D po drogach Mazowsza oraz Warmi i Mazur 95%
Avensis dosiadam od marca 2011.
Witam wszystkich jestem Staszek pochodzę z Przemyśla. Niedawno kupiłem Toyote Avensis T25 2,0 D4D z 2003 roku. Samochod bardzo fajny i komfortowy ( przesialem sie z toyoty celicy ) , ale brakuje mocy... Pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich jestem Rafał pochodzę z Warszawy. Niedawno kupiłem Toyote Avensis T25 2,2 D4D z 2005 roku. Samochod bardzo fajny i komfortowy. Pozdrawiam wszystkich
Typ: Inne
Silnik: 2.0 benzyna
Rok: 2004
Nadwozie: VAN
Wysłany: 2012-07-11, 13:15
Witam, wszystkich.
Jakoś wcześniej umknęło mi przywitanie, więc robię to teraz.
Od 2008 r jeżdżę Avensisem Verso 2.0 benz. Auto z 2005 r.
Jestem z okolic Warszawy (Magdalenka).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum