Wysłany: 2012-05-02, 18:20 Nowy w Klubie. Pierwsze wrażenia.
Od 19-go kwietnia jestem posiadaczem czteroletniej Aśki 2.0 D-4D. Jak na razie marzenie (chyba dlatego, że przesiadłem się z Corsy 1.0 benzyna.
Navi, audio i zestaw bluetooth już rozgryzłem.
Świetna zabawa z tempomatem- bardzo przydatny w terenie zabudowanym ale i na niemieckich autobahnach.
Kłopoty z klimą. W ostatni upalny długi majowy weekend nie zadziałała. Muszę to prześledzić na Waszych a właściwie już naszych forach.
Poza tym na razie bajka!
Polecam wszystkim
Witam wszystkich!!!
Nazywam się Tomek i od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Ave 1.8 vvt-i 2004r.
Mam nadzieję, że będę mógł się podzielić z wami swoimi spostrzeżeniami i uzyskać od was odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Pozdrawiam
Witam wszystkich jestem Jacek posiadam autko jak w profilu od 02.05.2012r, jak na razie jestem zadowolony poza wyminą reflektorów przednich ale to standard i teraz jeszcze napinacz muszę zmienić paska wieloklinowego.
Także pozdrawiam i witam WSZYSTKICH BEZ WYJĄTKÓW szczęśliwych posiadaczy AVE.
_________________ Wcześniej ZAFIRA 1,6 16V Benzyna
TERAZ TOYOTA T25 AVENSIS WAGON CZARNA ZE SPALANIEM
Typ: Inne
Silnik: 1.9 diesel
Rok: 2006
Nadwozie: Hatchback
Wysłany: 2012-05-13, 22:33 Hej,
Witam serdecznie, miło mi zawitać na nieznanym dla mnie forum. W tej chwili nie posiadam Avena, ale usilnie poszukuję jakiegoś sensownego benzynowego egzemplarza z lat 2003-2004.
Cześć wszystkim, Jestem Artur z Warszawy i właśnie zostałem nowym posiadaczem Toyotki Avensis 2.0 D-4D. Ma nadzieję, że będzie dobrze służyło Pozdrawiam
Witam wszystkich.
Mam na imię Rafał i od poniedziałku 21.05.12 będe uzytkownikiem T25.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że będę tu zaglądał z ciekawości a nie z przymusu jak to miało miejsce na mondeoklubpolska
Mam na imię Michał. Narazie nie posiadam swojej wymarzonej Avensis T25 d-4d kombi ale jestem w trakcie rozglądania się za konkretnym egzemplarzem.
Od kilku lat jeżdże Toyotą Cariną 93' 2.0 16v w bennzynce i jestem bardzo zadowolony z tej marki
Mam nadzieję, że dowiem się na tym forum kilku przydatnych rzeczy przed zakupem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum