Witam wszystkich.
Mam na imię Michał z Olkusza i od wczoraj stałem sie użytkownikiem Toyoty Avensis z 2000 roku po lifcie. Jest to mój pierwszy kontakt uzytkowy z Toyotą i z tym silnikiem (2.0 D4D- 110 KM).
Witam wszystkich. jestem szczęśliwym właścicielem Toyoty Avensis T25 od 6u-u miesięcy i cóż dla mnie głowy rodziny to auto w 100% spełnia moje oczekiwania...
Witam Wszystkich Klubowiczów. Mam od niedawna nowy sprzęt Toyotę Avensis D4D 2.2 SolPlus. Jak na razie jest OK choć mam trochę mieszane uczucia jeżdżąc wcześniej niemieckimi i francuskimi autkami. To co na razie zauważyłem to to, że okropnie (niebezpiecznie) nurkuje przy hamowaniu i ma niewygodne fotele, wibrujący na wolnych obrotach podłokietnik i lewarek zmiany biegów. Na plus natomiast muszę zaznaczyć w miarę dobrze wyciszony środek (choć coś rzezi przy odpuszczaniu gazu) i rozsądne spalanie, a poza tym zobaczymy co dalej japonia zaoferuje...
A jak tam wasze wrażenia?
Pozdr
Witam wszystkich mam na imie kamil, pochodze ze starachowic obecnie anglia jestem szczesliwym posiadaczem avensis T25 2.2 d-4d w kombi. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
Witam wszystkich!
Za kilkanaście dni dołączę do, mam nadzieję, szczęśliwych posiadaczy T27. Moje auto to wagon 2,0 D-4D Prestige w kolorze Black Pearl, z pakietem chrome. Na podstawie Waszych postów i opinii zdecydowałem o wyborze i liczę, że będę zadowolony:) Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów!
Witam.
Mam na imię Adam. Mieszkam niedaleko Poznania.
Od marca 2011 jestem szczęśliwym posiadaczem Toyoty Avensis T22, 1,8VVTi (129KM), kombi, 2001 rok, przebieg - na liczniku 197 tys. km.
To jest moja trzecia Toyota, poprzednie to Carina E, Corolla G6.
Motoryzacja - naprawa, jazda samochodem to jest moje hobby.
Pozdrawiam.
Witam Wszystkich bardzo serdecznie Jestem z pierwszej stolicy Polski. Dwa tygodnie temu zakupiłem Avensis a właściwie wymieniłem za moją Kie Sorento. Przesiadłem się z terenówki bo Toyota wydaje mi się lepsza w długie trasy których ostatnimi czasy mam sporo. Mam nadzieje że autko mnie nie zawiedzie a z forum dowiem się wielu ciekawych i użytecznych rzeczy Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum